Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
TÜRK KIZILAY DERNEĞİ ÇUBUK ŞUBESİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Derneğimiz tarafından, Türk Kızılay Derneği Çubuk Şubesi tarafından Çubuk Belediyesi tarafından 16–17–18–19 2010 tarihinde düzenlenen 6. Uluslar arası Turşu ve Kültür Festivalinde vermiş oldukları destekten ve Türkiye Kızılay Derneği Çubuk Şube Başkanı Selahattin KOÇ’un başkanlık görevine yeni gelmesinden dolayı Dernek teşekkür ve hayırlı olsun ziyaretine gidildi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN ziyarette yapmış olduğu konuşmada; “Türk Kızılay Derneği Çubuk Şubesi tarafından Çubuk Belediyesi tarafından 16–19 Eylül 2010 tarihinde düzenlenen 6. Uluslararası Turşu ve Kültür Festivalinde açmış olduğumuz stantta şehit aileleri, gazilere ve misafirlere ikram edilmek üzere bağışlamış oldukları maden suyu ile vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etmek ve aynı zaman da Türkiye Kızılay Dernek Başkanlığı görevine getirilen Selahattin KOÇ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmaktayız.

Türk Kızılay Derneğinin yapmış olduğu yurt içerisinde ve dışarında yapmış olduğu başarılırı çalışları tüm halkımız biliyor.

Özelliklede son zamanlarda kardeş Ülke Afganistan’da meydana gelen sel felaketi nedeniyle orada yapmış olduğu başarılı çalışmaları her vatan evladı gibi bizde takdirle karşılıyoruz.

Bu nedenle de Türk Kızıl Teşkilatını yapmış oldukları başarılı çalışmalarından dolayı ayrıca tebrik ediyoruz, dedi.

Günün anısına dernek başkanı Zeki AVAN tarafından; Çubuk Kızılay Dernek Selahattin KOÇ’a günün anısına şehitler duvar saati hediye etti.”

Türk Kızılay Derneği Çubuk Şube Başkanı Selahattin KOÇ’da; “Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği olarak ziyaret etmeniz, bizleri memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Bizlere hediye etmiş olduğunuz maneviyatı büyük olan, şehitler saatini şahsım adına değil, Türk Kızılay derneği adına alıyor ve teşekkür ediyorum.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinin Şehitlerimiz ve Gazilerimizle ilgili yapmış olduğunu başarılı çalışmalarını da bizlerde çok iyi biliyor ve takdir ediyoruz. Türk Kızılay Çubuk Şubesi olarak, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinin her zaman yanındadır. Olmaya da devam edecektir, dedi.”

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



25/10/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır