Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
TÜRK KIZILAY DERNEĞİNE KAN BAĞIŞINDA BULUNDUK

Türk Kızılay ı tarafından Çubuk Atatürk Parkında Kızılay Kan Bağışı Seyyar TIR aracında yapılan kan bağışı kampanyasına dernek olarak destek verip, kan bağışında bulunduk.

Dernek Başkanı Zeki AVAN kan bağışı ile ilgili yapmış olduğu konuşmada; Türk Kızılay derneği tarafından Çubuk Atatürk Parkında Kızılay Kan Bağışı Seyyar TIR aracında yapılan kan bağışı kampanyasına dernek olarak destek verip, kan bağışında bulunduk.

Türk Kızılay Derneği savaşta, terör olaylarında ve felaketlerde acil kan ihtiyacını karşılayan önemli kuruluşlarımızdan birisidir. Bu kuruluşumuzun açmış olduğu kampanyalara destek vermemiz lazım ki, devamlı ellerinde hazır kan bulunsun.

Bildiğiniz gibi Türk Kızılay Derneği kuruluşundan bu güne kadar kan ihtiyacının yanında, 142 yıldır, ülkemizde ve dünyanın neresinde bir acı yaşanıyorsa, din, dil, ırk, mezhep ve renk ayrımı yapmadan herkesin yardımına koşan milli bir kuruluşumuzdur, dedi.

Türk Kızılay Derneği Çubuk Şube Başkanı Selahattin KOÇ’da kan bağışı ile ilgili yapmış olduğu konuşmasında; “Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği olarak üyelerinin Türk Kızılay Genel Merkezi tarafından Çubuk Atatürk Parkında Kızılay Kan Bağışı Seyyar TIR aracı ile yapmış oldukları kan bağışı kampanyasına destek vermeleri bizleri memnun etmiştir.

Bu nedenle kan bağışında bulunan dernek başkanı Zeki AVAN ve dernek üyelerine Türk Kızılay Derneği adına çok teşekkür ediyorum, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



25/10/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır