Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
GÜNEYDOĞU GAZİSİ HALİS AYDIN’IN MUTLU GÜNÜ

Güneydoğu Gazimiz Halis AYDIN Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzur için vatani vazifesini yaparken, Türk Silahlı Kuvvetlerinin 28.05.1997 tarihinde Kuzey Irak’ta düzenlenen sınır ötesi harekâtında bölücü terör örgütü PKK’ya karşı düzenlenen operasyonlara katılmıştır. Operasyonlarda ele geçirilen PKK kampında arama – tarama görevini yaparken teröristlerce döşenen mayına basarak sol ayağını kaybederek gazi olmuştur.

Güneydoğu Gazimiz Halis AYDIN’ın oğlu Mehmet Ali AYDIN’ın Sünnet olması, yenidünyaya gelen Yusuf AYDIN isimli çocuklarının olması ve yeni ev almaları nedeniyle şehit babası Ramazan GERGİN, Şehit Babası Ahmet ŞAHİN ve Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından gazinin evinde ziyaret edilerek onura edildiler.

Dernek Başkanı Zeki AVAN ziyarette yapmış olduğu konuşmada; “Bu cennet vatanımız için seve seve canları feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Bu uğurda bedenlerinden bir parçasını feda eden Gazilerimize sağlıklı günler geçirmelerini temenni ediyorum. Şuan görevi başında olan askerlerimizi ve tüm güvenlik görevlilerimize başarılar diliyorum.

Bağımsızlığımızın ve vatanımızı sevmemizin bir bedeli var. Bu bedeli Şehitlerimiz canları ile Gazilerimizde bedenlerin birer parçaları ile ödediler. Bu Cennet Vatanımızın, Bayrağımızın, Cumhuriyetimizin, Milli ve Manevi değerlerimizin kıymetini iyi bilip, onlara sahip çıkmalıyız.

Dernek olarak bizler her zaman bir vesile ile şehit ailemizin ve gazilerimizin mutlu ve kederli günlerinde birlikte oluyoruz. Onları yalnız bırakmıyoruz. Unutulmadıklarını ve Unutulmayacaklarını göstermiş bulunuyoruz.

Bu nedenle de Güneydoğu Gazimiz Halis AYDIN’ın oğlu Mehmet Ali AYDIN’ın Sünnet olması, yenidünyaya gelen Yusuf AYDIN isimli çocuklarının olması, şu an oturmuş oldukları evlerini yeni almaları nedeniyle ziyaret yapmış bulunuyoruz, dedi.

Güneydoğu Gazisi Halis AYDIN’da yapmış olduğu konuşmada; “Bizlerin bu mutlu günlerinde de yanımızda bulunup, mutluluğumuzu birlikte paylaşmak amacıyla ziyaret etmeniz, bizleri çok memnun etmiştir. Bu günleri görmekten çok mutluyum, vatanım için bedenim bir parçası değil, canım feda olsun.

Dernek başkanım Zeki AVAN ve yönetim kurulu üyelerinin benim bu mutlu günlerimde ve kendi düğünümde de aynı şekil ziyaret ederek bizleri onura etmişti bundan dolayı çok teşekkür ediyorum, dedi.”

Ziyaretin anısına dernek başkanı Zeki AVAN tarafından Güneydoğu Gazisi Halis AYDIN’a, Şehit ve Gaziler Panosu, Türk Bayrağı, Eşi Serap AYDIN’a Kuranı Kerim İslam İlmihali, Sünnet olan Mehmet Ali AYDIN’a ile yeni yenidünyaya gelen Yusuf AYDIN isimli çocuklarının birer küçük altın hediye etti.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

Güneydoğu Gazisi Halis AYDIN’ın kendi düğün haberinin yer aldığı gazete haberi



08/10/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır