Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
GÜNEYDOĞU GAZİSİ HASAN YALAMA’YA ZİYARET

“Sizlerle birlikte sevindik.” “Sizlerle birlikte üzüldük.”

Güneydoğu gazisi Hasan YALAMA; Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzur ve refahı için 09.10. 1989 tarihinde Mardin İli Nusaybin ilçesi Serinkaya Mevkiinde bölücü terör örgütü PKK ile girmiş olduğu silahlı çatışmada yaralanarak GAZİ oluştur.

Aynı zamanda derneğimizin sekreteri olan Hasan YALAMA müstakil ev yaptırması nedeniyle, Dernek Başkanı Zeki AVAN, Şehit babaları Ramazan GERGİN ve Ahmet ŞAHİN ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı Zeki AVAN ziyaret sırasında yapmış olduğu konuşmasında; Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği olarak, “Bizler bu güne kadar şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin, mutlu ve kederli günlerinde hep yanlarında olduk. Sizlerle birlikte üzüldük, sizlerle birlikte sevindik. Bundan sonra da gücümüz nispetinde, sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi belirli bir program dâhilinde evlerinde ziyaret ediyoruz.

İlk öncelikle evlerinde ziyaret edemediğimiz şehit aileleri ve gazilerimizi ziyaret edip, diğer şehit ailelerimizi ve gazilerimizi bir sene içerisinde tamamını evlerinde ziyaret edeceğiz.

Bu ziyaretlerimizin bir kısmını düğün, nisan, sünnet düğünü, hasta ziyareti, hac ziyareti, anneler ve babalar günleri, şehit ve gazileri anma günleri, bayram ziyaretleri, asker uğurlaması, çocuk ve ev görmesi, erzak yardımları yapılması gibi vasilerle ziyaretler oluşturmaktadır.” Dedi.

Güneydoğu gazisi Hasan YALAMA ziyarette yapmış olduğu konuşmada; Dernek olarak bu güne kadar, iyi günümüzde ve kötü günümüzde hep yanımızda olduğunuz. Daha önce Kaymakamlık ve Askeriyenin haricinde kimse bizleri kimse pek fazla tanıyıp ve kapımızı açmazdı.

Bu dernek vesilesiyle bizleri tanıtarak ismimizi duyurdunuz. Gerçekleştirdiğiniz faaliyetlerin yayında, yapmış olduğunuz değişik şehit ve gaziler panolarını, Ülkemizin her tarafına hatta yurt dışındaki gurbetçilerimizin ev ve iş yerlerinde yer almasına vesile oldun. Ayrıca Televizyon, Gazete ve İnternet yoluyla da daha da tanır hale getirdiniz.

Şu anda herkes tanıyıp, selam veriyor. Bayramlarda, milli günlerde, anma günlerinde, Belediyeler, kurum, kuruluş, dernekler, ziyaret edip, bizleri kendi programlarına davet etmektedirler. Bu gün de bizleri evimize kadar gelerek onura ettiniz, bizleri çok sevindirdiniz. Sizlere çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ayrıca; Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından günün anısına, Güneydoğu gazisi Hasan YALAMA’ya, Türk Bayrağı ve Gaziler Saati hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



22/08/2008


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır