Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
6. ULUSLARARASI ÇUBUK KÜLTÜR FESTİVALİNDEN GÖRÜNTÜLER (2)

Çubuk Belediyesi tarafından bu sene gerçekleştirilen 6.Uluslararası Çubuk Kültür Festivalinde, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği olarak festival alanına açmış olduğumuz standımız bu senede çok büyük ilgi görmüştür.

Festival alanında bulunan standımız önünde sergilemiş olduğumuz, “Şehit Ağacı” festivali alanını gezen İlçe halkımızın ve İlçe dışından gelen misafirlerimizin ilgisini çekmiştir.

Daha önceki festivaller için yaptırılan 3,5metre boyunda, 2,5metre genişliğindeki Çanakkale’nin isimsiz kahramanlarının etrafına, Çubuk İlçesinin 58 Şehit ve 23 Gazisinin resimlerinin yer aldığı panonun devasa görünümünün ayrıca dikkat çekmeye devam etmektedir.

Ayrıca Şehit ve Gazilerimiz ile ilgili özel olarak hazırlamış olduğumuz slâyt sunumu büyük ekran TV ekranında kahramanlık türküleri eşliğinde gösterilmesinin yapılması da, standımıza daha çok dikkat çekilmesini sağlamıştır.

Yine dernek yararına için festival de satılması için özel olarak hazırlanan ve stant sergisinde bulanan şehit ve gazilerin resimleri ile el işçiliği ile özel olarak hazırlanan yapılmış değişik panoların, şehit ve gazilerin saatlerinin yer aldığı sergi de büyük ilgi görüp ziyaret edilmiştir.

Sokak Sanatkârları, Canlı Heykel Sanatçıları tarafından standımız önünde, Kurtuluş Savaşında Mermi Taşıyan Nine Hatun ve Cephede Nöbet Tutan Mehmetçiği temsil eden sahnesi gösterisi çok büyük ilgi ile seyredilmiştir.

Festival alanına açmış olduğumuz standımızı çok değerli protokol ve misafirlerimiz tarafından ziyaret edilmiştir.

Yabancı Dış Ülke Elçilik Temsilcileri ve İdarecileri, Keçiören İlçe Kaymakamı Mustafa GÜLER (Çubuk eski Kaymakamı), And-Sen Sendikası Genel Başkanı Erdoğan YAZICI, Çubuk Ticaret Borsası Başkanı Veli DEMİR, Nüfus Müdürü Songül EMİR, Çubuk Platformu Başkanı Ahmet YALÇIN, Çudef Başkanı Recep TAŞ, Çubuk Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa KALENDER, CHP Akyurt İlçe Başkanı Baki ÖZ, Türk Kızılay Çubuk Şube Başkanı Hacıali KOÇ, Çubuk Ankaralılar Derneği Keçiören Şubesi Bşk. Yrd. Ahmet KOÇ, Çubuk Aile Yaşam Merkezi Eğitmeni Yasemin MALKOÇ, Hasta Haklarını Koruma Dernek Başkanı Ahmet TANDOĞAN, Çubuk Ülkü Ocakları Eski Başkanı Veli URAL, Şehit Aileleri, Gazilerimiz, festivale katılan ilçemiz halkı ve misafirlerimiz tarafından ziyaret edilmiştir.

Standımızı ziyaret eden herkese çok teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



27/09/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır