Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT AİLELERİNDEN DERNEK BAŞKANI ZEKİ AVAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği adına internet sitesi yapılması nedeniyle, Ankara’da ikamet eden, Çubuk şehit ailelerinden, Cemal BOSTAN, Talip KAYA ve Çubuk’ta ikamet eden şehit kardeşi Yusuf ŞAHİN Dernek Başkanı Zeki AVAN’a, teşekkür ziyaretine de bulundular.

Şehit Babası Cemal BOSTAN teşekkür ziyaretinde yapmış olduğu konuşmada; Derneğimiz tarafından yaptırılan www.sehitlerimiz.net internet sitesi vesilesi ile Çubuklu şehitlerimiz ve gazilerimizin tanıtıldığını gören akraba ve dostlarımız, Ankara içinde ve diğer yerlerde ikamet eden ahbaplarımız bizleri arayarak memnun olduklarını belirtmeleri, bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Site çok kapsamlı ve güzel olmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Evlatlarımızı unutturmadınız, devamlı gündemde tuttunuz. Bunun için sizlere şahsım, ailem ve tüm dostlarım adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Dernek Denetleme Kurulu eski başkanı Talip KAYA ise teşekkür ziyaretinde yapmış olduğu konuşmada; Böyle bir site yaptırarak evlatlarımızın tüm dünyaya tanıtılmasına vesile olduğunuz için sizlere minnettarım. Zaten yapmış olduğunuz başarılı çalışmalar vesilesiyle şehit ve gazilerimizi sürekli olarak gündemde tuttunuz ve tutmaya da devam ediyorsunuz. Yaptırmış olduğunuz bu site sayesinde ise evlatlarımızı tüm dünya daha yakından tanıyacaktır. Ayrıca benim şehit olan damadım geride iki tane yetim yavru ve boynu bükük bir eş bırakmıştır. Şu anda kızım ve torunlarım benim yanımda kalmaktadırlar. Bu yetim yavrularımıza da ayrıca sahip çıktığınız için, her fırsatta koruyup elinizden gelen bütün yardımları yaptığınız içinde ayrıca minnet duygularımı sunuyorum. Allah sizlerden razı olun.” dedi.

Şehit kardeşi Yusuf ŞAHİN teşekkür ziyaretinde yapmış olduğu konuşmada; Çubuk Devlet Hastanesinde çalışma arkadaşlarım yanıma gelerek “ Yusuf; ağabeyin Şehit Selami ŞAHİN’ i, www.sehitlerimiz.net internet sitesinde gördük ve bundan gurur duyduk.” Demeleri benim göğsümü kabarttı. Bende siteye defalarca tekrar tekrar bakıp çok duygulandım. Bu nedenle emeği geçen herkese teşekkür etmeye geldim. Hepinizden Allah razı olsun.” dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN teşekkür ziyaretine gelen şehit ailelerine yapmış olduğu konuşmasında; Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği olarak elimizden ne geliyor ise yaptık. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Sizler bu şekilde yanımızda olmaya devam ettiğiniz müddetçe de yapmaya devam edeceğiz.

Derneğimiz artık oturmuş bir durumda ve kurumlaşmaya doğru gitmektedir. Tabiî ki bu gelişlere sevinenler olduğu kadar, istemeyen ve haset edenlerde olacaktır. Bu fitnelere fırsat verilmemelidir.

Yapmış olduğumuz internet www.sehitlerimiz.net sitesine on beş senelik çalışmaları önce tek tek bilgisayar ortamına aktaracağız, sonrada siteye yükleyeceğiz. Otuz bine yakın resim, bilgi, doküman, cd. Gazetelerde çıkan haberler var bunlar tasnif edilecek belgelerle ortaya konacaktır. Yapmış olduğumuz İlkleri ve faaliyetleri internet ortamında hakki ile yansıtabilirsek, bu sitenin kendi alanında Türkiye genelinde ikincisi olmayacaktır.

Yapmış olduğunuz bu ziyaret bizleri ziyadesiyle memnun etmiş, güç ve moral vermiştir. Bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da sizler için elimizden ne geliyorsa yapmaya sonuna kadar devam edeceğiz. Yeter ki bizler birik ve beraberlik içinde olmasını başaralım.” dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



22/08/2008


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır