Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
6.ULUSLARARASI ÇUBUK KÜLTÜR FESTİVALİNE KATILDIK

Çubuk Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 6.Uluslararası Çubuk Kültür Festivaline, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği olarak kortej yürüyüşünde yer almamız ve festival alanındaki standımız bu senede büyük ilgi görmeye devam etmektedir.

Çubuk Belediyesi tarafından her sene ilçemizde düzenlenen festivale dernek olarak, yürüyen şehitler anıtı ile kortej yürüyüşüne katılıyorduk.

Türkiye genelinde nüfusuna göre en çok şehit ve gazisi bulunan bir ilçe olarak bu sene farklı ve yeni bir çalışma ile katılmak istedik.

Bu nedenle 1980 yılından bu yana ilçemizden şehit düşen 58 askerimizin fotoğrafının yer aldığı, “Şehitler Ağacı’nı” oluşturduk. Festival kortej yürüyüşüne yapmış olduğumuz, “Şehitler Ağacı” ile katıldık.

“Şehit Ağacı’nı” özel olarak yaptırılan oynar tekerlekli araba üzerinde kortej yürüyüşüne katılmamız yine halkımız tarafından çok yoğun ilgi görmüştür.

Bu sene festival için özel olarak yapmış olduğumuz “Şehit Ağacı” festival alanında bulunan standımız önünde sergilenmektedir. Derneğimizin açmış olduğu standımız festivali alanını gezen İlçemiz halkımız ve İlçe dışından gelen misafirler tarafından büyük beğeni ile ziyaret edilmektedir.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



18/09/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır