Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT AİLELERİNE BAYRAM ZİYARETİ

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinden; Ramazan Bayramı nedeniyle, Çubuk İlçe merkezinde bulunan şehit annesi Emine AYDOĞAN ile şehit babası Ahmet ŞAHİN ve Pursaklar İlçesi Sirkeli Mahallesinde ikamet eden, şehit annesi Behiye MAYUK Dernek başkanı Zeki AVAN ve şehit babası Ramazan GERGİN tarafından evinlerinde ziyaret edildiler.

Dernek Başkanı Zeki AVAN ziyaretlerde yapmış olduğu konuşmasında: “Bizler bu güne kadar şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin, mutlu ve kederli günlerinde birlikte olmaya çalıştık.” “Birlikte sevinip, birlikte üzüldük.” “Bundan sonra da gücümüz nispetinde, yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

Bildiğiniz gibi dernek olarak bizler şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin cenaze, hastalık, düğün, nişan, sünnet düğünü, çocuk görme, hac yolculuğu, askere uğurlaması, önemli günlerde, ramazanlarda, milli ve dini bayramlarda, ayrıca ev ve araba aldıkları zaman, ev görmesine ve arabalarına hayırlı olsun gibi vesilesiyle evlerine ziyaretler yapmaktayız.

Bugünde Ramazan Bayramı nedeniyle, Çubuk İlçe merkezinde bulunan şehit annesi Emine AYDOĞAN ile şehit babası Ahmet ŞAHİN ve Pursaklar İlçesi Sirkeli Mahallesinde ikamet eden, şehit annesi Behiye MAYUK’u, şehit babası Ramazan GERGİN ile birlikte evinlerinde ziyaret etmiş bulunuyoruz.

Dernek olarak şehit ailelerimizi ve gazilerimizi belirli bir program dâhilinde evlerinde ziyaret etmeye devam ediyoruz. İlk öncelikle evlerinde ziyaret edemediğimiz şehit aileleri ve gazilerimizi evlerinde ziyaret edip, diğer şehit ailelerimizi ve gazilerimizi de tekrar evlerinde ziyaret edeceğiz,” dedi.

Ramazan Bayramı nedeniyle evlerinde ziyaret edilen şehit annesi Emine AYDOĞAN, şehit babası Ahmet ŞAHİN ve şehit annesi Behiye MAYUK yapmış oldukları konuşmalarında: “Dernek olarak devamlı bizlerin iyi ve kötü günlerimizde her zaman yanımızda oldunuz. Bizleri hiçbir zaman unutmadınız.

Bugün Ramazan Bayramı nedeniyle bizlerin evlerimizde ziyaret edilmesi, bizleri çok memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı, Dernek başkanı Zeki AVAN ve şehit babası Ramazan GERGİN’e çok teşekkür ediyoruz,” dediler.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



13/09/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır