Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
İNTERNET SİTEMİZİ YAPAN BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİ ÖMER ÖZÇELİK’E TEŞEKKÜR

Dernek Başkanı Zeki AVAN yapmış olduğu açıklamada: Derneğimizin www.sehitlerimiz.net Internet sitesini çok kısa bir sürede tamamlayarak yayınlanmasını sağlayan, Çubuk Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bilgisayar Öğretmeni Sayın Ömer ÖZÇELİK’e derneğimiz adına teşekkür ediyoruz.

Bizleri kırmayarak vatanı vazifesini yapmak için askere gideceği esnada son bir ayını bize ayırıp, son günlerine kadar sitemizin yapım işinde çalışarak tatil dahi yapmayan değerli öğretmenimizin Şehitlerimize, Ailelerine, Gazilerimize ne kadar büyük önem verdiği yapmış olduğu bu özverili çalışma sayesinde bir kez daha anlaşılmıştır.

Bilgisayar Öğretmeni Ömer ÖZÇELİK’de yapmış olduğu açıklamada; Dernek adına önceden yapımına başlanan www.sehitlerimiz.net Internet web sitesinin daha kapsamlı ve tamamen Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinin çalışmalarını kapsayacak ve geçmişten bu güne kadar faaliyetlerle genel arşivi olacak bir şekilde site yapmam için dernek başkanı Zeki AVAN tarafından bana teklif edildi. Ben de bu cennet vatanımız için seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimize hizmet eden derneğin sitesini yapmaktan şeref duyacağımı belirterek kabul ettim.

Son bir ayda internet sitesi genel hatları bitirilmiş olup, sadece içerik eklenecek dosyalar kalmıştır. Bazı eksikler olabilir bunlarda zaman içerisinde tamamlanacaktır

Bu siteyi yaparken ben de şehit veya gazi olabilirim diye çok düşündüm ve kutsal bir iş yaptığıma inandığım için tatil yapmadan siteyi tamamlayıp, derneğin hizmetine girmesini sağladık. Bende gücüm ve imkânlarım nispetinde derneğe faydalı olabildiysem ne mutlu bana dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN’a, Vatanı vazifesini yapmak için, askerlik görevine gitmek üzere vedalaşmaya gelen Bilgisayar Öğretmeni Ömer ÖZÇELİK’e Zeki AVAN tarafından günün anısına, Çubuk ilçesinin Şehitlerinin resmi bulunan duvar saati hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



20/08/2008


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır