Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTUK

Çubuk ilçesi şehit aileleri, gazileri ve yakınlarına İlçemiz Ankara Bulvarı yolu üzerinde bulunan Kır Sofrasında iftar yemeği verildi.

Kır Sofrasında düzenlenen iftar yemeğine Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Çelebi, Davetli Misafirler, Dernek Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri ve 150 şehit ailesi, gazi ve yakını katıldı.

Şehit abisi Salman Erdoğan tarafından akşam ezanı okundu ve iftar yemeği duası yapıldı.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği adına konuşan şehit abisi Serdar Ata: Şehit aileleri, gazi ve yakınları olarak kendilerini bir araya getiren hayırsever iş adamına teşekkür ederek, “Hep beraber olmanın hazzını ve mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. Gözlerini kırpmadan bu vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerin aileleri olarak sözün bittiği yerdeyiz. Fazla söze gerek olmadığını düşünüyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Lokman Özden de yaptığı konuşmada: Şehit aileleri ile gazi ve yakınlarının her zaman devletin ve milletin baş tacı olduğunu belirterek, “Bizler hep beraber bir aileyiz. Şehitlerimizin ve gazilerimizin devlet olarak da millet olarak da şahsım olarak da daima yanındayız. Sizlerin her türlü isteğine karşı her zaman kapım sonuna kadar açıktır. Biz de sizin birer evladınız dedi

Dernek Başkanı Zeki Avan yapmış olduğu konuşmasında: “Bu davet ilçemiz hayırsever işadamlarımızdan Sayın Fikri Kılıç tarafından Şehit ailelerimize, gazilerimize ve yakınlarına bizlerin herhangi bir girişimi olmadan yapılmış anlamlı bir iftardır. Bu anlamlı davetlerinden dolayı Kır Sofrası işletme sahipleri Fikri Kılıç’a, Satılmış Saka’ya Hasan Saka’ya, İşletme Müdürü Haluk Türk ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve yakınlarıyla böyle hep iyi günlerde birlikte olmayı temenni ediyorum.” dedi.

Kır Sofrası işletme sahibi Fikri Kılıç da yapmış olduğu konuşmasında: “Bu cennet vatanımız için seve seve canlarını feda eden şehitlerimize, ailelerine ve bedeninin bir parçasını feda eden gazilerimiz ve ailelerine ne yapsak azdır, vermiş olduğumuz iftar davetimize icap ettiklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından günün anısına, işletme sahibi Fikri Kılıç a üzerinde Çubuk ilçesinin şehitlerinin resimlerinin bulunduğu duvar saati hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



30/08/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır