Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
DİŞ HEKİMİ AKİF AYDIN ŞEN’E TEŞEKKÜR

Çubuk ilçe merkezinde serbest olarak Diş Hekimliği yapan Sayın Akif Aydın ŞEN, şehitlerimizin birinci derece yakını olan, şehidin annesi, babası, kardeşi, eşi ve çocuklarına, gazilerin kendisi, eşi ve çocuklarına ücretsiz diş tedavi hizmeti vermektedir.

Dernek Başkanı Zeki AVAN yapmış olduğu açıklamada: Çubuk ilçe merkezinde serbest olarak Diş Hekimliği yapan, Sayın Akif Aydın ŞEN beyefendi derneğimizi ziyaret edip, şehitlerimizin birinci derece yakını olan, şehidin annesi, babası, kardeşi, eşi ve çocuklarına, gazilerin kendisi, eşi ve çocuklarına ücretsiz diş tedavi hizmeti vereceğini yazılı olarak beyan etmiştir.

Derneğimiz tarafından 08.03.2010 tarihinde bütün şehit ailelerimize ve gazilerimize 18 Mart 2010 şehitleri anma günü davetiyesi ile diş tedavisi bilgisi postayla yazılı olarak ev adreslerine gönderilerek bilgi verilmiştir.

18 Mart 2010 tarihinden itibaren şehitlerimizin birinci derece yakını olan, şehidin annesi, babası, kardeşi, eşi ve çocuklarına, gazilerin kendisi, eşi ve çocuklarına ücretsiz diş tedavi hizmeti vermekte olan Sayın Akif Aydın ŞEN beyefendiye bu hayırlı hizmetlerinden dolayı teşekkür ziyaretine gelmiş bulunuyoruz, dedi.

Diş Hekimi Akif Aydın ŞEN’de yapmış olduğu açıklamada; Diş Hekimi olarak şu an kendi imkânlarımla şehit aileleri ve gazilerimize ücretsiz diş tedavi hizmeti vererek yardımcı olmaya çalışıyorum. İmkânlarım nispetinde bundan sonrada hizmet vermeye devam edeceğim, dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından günün anısına, Diş Hekimi Akif Aydın ŞEN’e şehit aileleri ve gazilere ücretsiz diş tedavi hizmeti vermesinden dolayı, şehit resimlerinin bulunduğu saatli teşekkür belgesi hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



10/08/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır