Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
NUSAYBİNDE ASKERLERİMİZE YAPILAN HAİN SALDIRIYI KINAMA

Mardin in Nusaybin ilçesine bağlı Dallıağaç Jandarma karakoluna hazır beton taşıyan iki aracın yolu PKK lı teröristler tarafından kesilerek ateşe vermişlerdir. Araçları ateşe verdikten sonra dağlık alana doğru kaçan PKK’lı teröristlere karşı güvenlik güçleri tarafından operasyon başlatılmıştır.

Operasyona katılan askeri araçlardan birisine Nusaybin Kovancılar mevkisinden geçerken PKK lı teröristler tarafından daha önce yola döşenen uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucunda üç jandarma uzman çavuş şehit düşmüştür.

Son zamanlarda ülkemizde iyice tırmanan terör olayları nedeniyle neredeyse hemen hemen her gün şehit haberlerini basın yoluyla duymaktayız. Şehit haberleri artık sıradan ve normal bir haber haline gelmeye başlamıştır. Her gün sıradan bir haber olarak gördüğümüz bu şehit haberleri, şehitlerimizin evlerini ulaştığı an, şehit ailelerimizin hayatları bir anda değişmektedir.

Tabii ki ateş düştüğü yeri yakıyor. Şehitlerimizin arkasında gözü yaşlı, anne, baba, kardeşi, eşi ve boynu bükük yetimleri kalıyor.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için görev yaparken askerlerimizi kalleşçe şehit eden, vatan hainlerini bir daha şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Ayrıca bu hainlere destek verenleri, uzantılarını, terörist diyemeyenleri, bizim gerilla diyenleri, alkış tutanları, maddi ve manevi destek verenleri de şiddet ve nefretle kınıyoruz

Buradan yine bütün yetkililere bir daha sesleniyoruz. Bu akan kanların bir an önce durdurulmasını; bu hainlerle işbirliği yapanlara, maddi ve manevi destek verenlere gereken yaptırımların uygulanmasını istiyoruz.

Terör olaylarının bitirilinceye kadar daha radikal tedbirlerin alınmasını ve acilen uygulanmasını da istiyoruz.

Terörden en çok canları yanan bizler, hain saldırıda hayatlarını kaybeden şehitlerimizden;

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Taner Özdemir’e, (Kars)

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Zeki İnan’a, (Ordu)

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hacı Ahmet Efil’e (Kahramanmaraş)

Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, şehit ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



09/08/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır