Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİ ÖMER ÖZÇELİK’E MUTLULUKLAR DİLERİZ

Derneğimizin www.sehitlerimiz.net internet sitemizi çok kısa bir sürede tamamlayarak yayınlanmasını sağlayan ve derneğimizin internetle ile ilgili sorunlarıyla devamlı ilgilenen bilgisayar öğretmeni Ömer ÖZÇELİK, Ayşe ARSLAN ile 01.08.2010 pazar günü saat 19.30’da Ankara Altındağ-Dışkapı Binbirgece düğün salonunda yapılan düğün töreni ile evlenerek hayatlarını birleştirmişlerdir.

Dernek Başkanı Zeki AVAN düğünde yapmış olduğu konuşmasında; “Sözlerime başlamadan önce, bu cennet vatanımız için seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Bu uğurda bedenlerinin bir parçasını feda eden kahraman gazilerimize de sağlıklı günler geçirmelerini temenni ediyorum. Şu an görevi başında bulunan askerlerimize ve tüm güvenlik görevlilerimize de başarılar diliyorum.

Bu düğünde bu tören niye diye sorabilirsiniz? Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği olarak bizler, bu törenleri şehit ailelerimize ve gazilerimize yapmaktayız. Ayrıca şehitlerimize, ailelerine ve gazilerimize hizmet edenlere de yapmaktayız. Sayın Ömer ÖZÇELİK hocamıza olduğu gibi.

Sayın Ömer ÖZÇELİK hocamız, derneğimiz adına www.sehitlerimiz.net internet sitesini çok kısa bir sürede kurup, internet sitemiz ile ilgili sorunları hiçbir maddi karşılık beklemeden bu güne kadar bütün sorunlarımızı çözmüştür.

Bizler de bugün hocamızın mutlu gününde birlikte olduk. Ömür boyu mutluluklar diliyoruz.” dedi.

Ömer ÖZÇELİK de yapmış olduğu konuşmasında; “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki AVAN’a, şehit babası Ramazan GERGİN ve şehit kardeşi İsa GERGİN’e çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Dernek başkanı Zeki AVAN, Damat Ömer ÖZÇELİK’e, Türk Bayrağı ve Şehit resimlerinin bulunduğu saatli teşekkür belgesini; Gelin hanım Ayşe ARSLAN’da Kuranı Kerim ve küçük altın hediye etti.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



08/08/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır