Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ELAZIĞ KARAKOÇAN’DA YAPILAN SALDIRIYI KINAMA

Elazığ ın Karakoçan İlçesi ndeki Seyrantepe Barajı ndaki koruma görevinden birliğe dönerken pusu kuran PKK lı teröristlerin açtığı ilk ateş sonucu Jandarma Er Zülfikar Aksoy ve Jandarma Er Süleyman Akan isimli 2 askerimiz şehit olmuş, 1 askerimizde yaralandığını,

Sepetli motosikletleriyle tarladan köylerine dönen bir aile de, teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmanın ortasında kalması nedeniyle, 70 yaşındaki Şerife Gezici hayatını kaybettiğini yine aynı aileden 4 kişide yaralandığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için görev yapan askerilerimiz ile yaşlı, kadın ve çocuklarında arasında bulunduğu sivil insanlarımızın da zarar görmüş olduğu bu hain saldırıyı şiddet ve nefret kınıyoruz.

Birkaç gün önce şehitlerimizin üzerindeki topraklarının daha kurumadan yeni şehit haberlerini duymak bizleri derinden yaralamıştır. Bu hain saldırıları yapanların bir an öce yakalanmasını ve gereken cezanın verilmesini en büyük temennimizdir.

Daha önceleri defalarca dile getirmiş olduğumuz idam yasasının bir an önce TBMM de görüşülmesini, kabul edilmesini ve idam kararının uygulanmasını, tekrar bir daha şehit aileleri ve gaziler adına arz ve talep ediyoruz.

Bu aziz milletin evlatlarına silah çekenleri, destek verenleri, uzantılarını, terörist diyemeyenleri, bizim gerilla diyenleri, onlara alkış tutanları, maddi ve manevi destek verenleri bir daha şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Terör belasından en çok canları yanan bizler, bu hain saldırıda hayatlarını kaybeden şehitlerimizden;

Şehit Jandarma Er Zülfikar Aksoy’a, (Diyarbakır – Ergani)

Şehit Jandarma Er Süleyman Akan’a, (Hakkari – Çukurca)

70 yaşındaki Şerife Gezici’ye, (Elazığ ın - Karakoçan)

Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, Şehit Ailelerine, Yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



25/06/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır