Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİTLERİMİZ GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİLER

İstanbul Halkalı daki askeri lojmanlardan aldığı askeri personeli görev yerlerine taşıyan sivil plakalı bir otobüsün geçişi sırasında, bölücü terör örgütü PKK tarafından çok yakınından uzaktan kumandalı bombanın patlatılması sonucunda 4 askeri personel ile askeri personelin okula giden 17 yaşındaki kızı şehit olmuştur. Yapılan bu hanin saldırıda toplam 5 kişi şehit olmuş, 12 kişide yaralanmıştı.

Bombalı saldırıda hayatlarını kaybeden şehitlerimiz ikamet etmiş oldukları memleketlerinde yapılan törenler ve okunan dualarla rahmetle ve minnetle ebediyete uğurlandılar.

İstanbul Halkalı da terör örgütü tarafından yapılan bombalı saldırıda hayatını kaybeden 17 yaşındaki genç kızımız Buse Sarıyağ, Ankara Elmadağ ilçesinde İstasyon Merkez Camii nde öğle namazını müteakiben cenaze namazı kılındıktan sonra, Elmadağ Mezarlığı nda yapılan dualarla toprağa verildi.

Ankara Elmadağ ilçe merkezinde toprağa verilen, Buse Sarıyağ’ın cenaze törenine, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği adına, Dernek Başkanı Zeki Avan heyetle ile birlikte cenaze törenine katılmıştır.

Yapılan bu hain saldırıyı ve Ülkemizde genelinde yapılan bütün terör olaylarını, Ankara’da şehit aileleri federasyonunda yapmış olduğumuz toplantıda kınayıp basın yoluyla kamuoyuna duyurmuş bulunuyoruz. Bölücü terör örgütü PKK’yı her platformda da kınamaya da devam ediyoruz.

Ankara’da bulunan şehit aileleri federasyonu genel merkezinde yapmış olduğumuz toplantı sonrası, aynı gün şehit aileleri federasyonunu ziyaret eden, Devlet Bakanı Sayın Faruk Çelik’e artan terör olaylarla ilgili düşünce ve önerimizi iletmiş bulunuyoruz.

Bu vesile ile bölücü terör örgütü PKK’yı, onlara destek verenleri, uzantılarını, terörist diyemeyenleri, bizim gerilla diyenleri, onlara alkış tutanları, maddi ve manevi destek verenleri bir daha şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Terörden en çok canları yanan bizler, hain saldırıda hayatlarını kaybeden şehitlerimizden;

Jandarma Başçavuş Duran Bayram’a,

Jandarma Kıdemli Üstçavuş Bekir Çelik’e,

Jandarma Uzman Çavuş Çağlar Bölükbaşı’na,

Jandarma Uzman Çavuş Uğur Ekiz’e,

Ve Genç Kızımız Buse Sarıyağ’a,

Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, Şehit Ailelerine, Yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



24/06/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır