Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
DERNEK ÜYEMİZ BAKİ ÖZ’E GEÇMİŞ OLSUN

Akyurt ilçesi Cücük Mahallesi yakınında bulunan dondurma tepesindeki büyük Türk Bayrağının demir direği rüzgârdan eğilmesi nedeniyle, eğilen bayrak direğini iş makinesinin yardımı ile düzeltmek isterken, ek yerinden kopan bayrak direğinin dernek üyemiz Baki ÖZ’ün sol bacağına isabet etmesi sonucunda bacağı kırmıştır.

Hastanede tedavisi yapıldıktan sonra, şu an tedavisi evinde devam eden dernek üyemiz Baki ÖZ’ü dernek başkanı Zeki AVAN, şehit babası Ramazan GERGİN ve Ahmet ŞAHİN ile birlikte evinde ziyaret edildi.

Dernek başkanı Zeki AVAN ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; “ Öncelikle sizlere geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum.

Derneğimiz kurulduğundan bu yana bütün üyelerimizi elimizden geldiği kadar iyi ve kötü günlerinde yalnız bırakmamaya gayret ettik. Bundan sonrada gücümüz yettiğince sizlerin yanında yer almaya gayret edeceğiz. Tekrar geçmiş olsun diyorum ve bir an önce sağlığına kavuşmanı temenni ediyorum.” Dedi.

Dernek üyemiz Baki ÖZ’de yapmış olduğu konuşmasında; Dernek başkanı Zeki AVAN, şehit babası Ramazan GERGİN ve şehit babası Ahmet ŞAHİN ile birlikte bacağımın kırılması nedeniyle bizleri evimizde ziyaret etmeleri çok duygulandırıp, memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Şehitlerimiz bayrağımız için canlarını veriyorlar, gazilerimizde bedenlerinin bir parçasını feda ediyorlar. Benimde Türk Bayrağımızı dalgalandırmak için bacağımın kırılmasının hiçbir önemi yoktur. Gerektiği takdirde bu uğurda canımı bile veririm, dedi.

Ziyaretin anısına dernek üyemiz Baki ÖZ’e dernek başkanı Zeki AVAN tarafından, Türk Bayrağı ve Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi etrafında, Çubuk ilçesinin şehit resimlerinin bulunduğu, şehitler panosu hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



19/06/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır