Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
TERÖR OLAYLARINI KINAMA

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinden; Son günlerde artan terör olaylarına kınama ve Şehitlerimize rahmet, yaralılara acil şifalar ve ailelerine başsağlığı diledi.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği tarafından yapılan açıklamada; Ülkemiz genelinde bölücü terör örgütü tarafından güvenlik güçlerine her taraftar saldırmaya başlamışlardır

Bu saldırılarda; Hatay ın İskenderun ilçesinde Deniz İkmal Destek Komutanlığına bölücü terör örgütü PKK’lı militanlar tarafından yapılan Roketatarlı saldırıda, Kenan Oğuz Arbay, İsmail Kartal, Erol Kaplan, Serhat Aslan, Ümit Akbulut, Erhan Terlemez isimli 6 askerimizin şehit olduğunu ve 9 askerimizin de yaralandığını,

Şırnak İlçe merkezi Namaz Dağı eteklerinde bulunan Jandarma Karakolunun emniyetini sağlayan askerlere bölücü terör örgütü PKK’lı militanlar tarafından yapılan saldırıda Piyade Uzman Çavuş Piyade Uzman Çavuş Doğan Balduk (İzmir), Piyade Er Muhammet Özbek (Denizli) ve geçici köy korucusu Abdullah Bilir’in şehit olduğu ve iki askerinde yaralandığını,

Pervari ilçesinin Palamutlu köyü kırsalında güvenlik güçlerinin nöbet tuttuğu noktaya teröristlerin silahla saldırısı sonucu 2 geçici köy korucusu şehit olduğu ve bu saldırıda, 4 kişinin de yaralandığını,

Antakya nın Kisecik köyü yakınlarındaki maden ocağına saldıran teröristlerle çıkan çatışmada hayatını kaybeden özel güvenlik görevlisi Mustafa Dolumay’ın şehit olduğunu yine üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için görev yaparken askerlerimize ve özel güvenlik güçlerimize yapılan bu hain saldırıları yine şiddetle ve nefretle kınıyoruz.

Bu hain saldırıları yapan bütün vatan hainlerini, bölücü terör örgütü PKK’yı, destekçilerini ve uzantılarını da şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Buradan yine bütün yetkililere tekrar bir daha sesleniyoruz. Bu akan kanların bir an önce durdurulmasını ve daha radikal tedbirlerin alınmasını istiyoruz.

Terörden en çok canları yanan bizler, hain saldırıda hayatlarını kaybeden şehitlerimizden;

Allahtan rahmet, Şehit Ailelerine, Yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz. Ayrıca çıkan çatışmada yaranan askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



31/05/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır