Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
DERNEK BAŞKANI ZEKİ AVAN’A 2010 YILI HİZMET ÖDÜLÜ VERİLDİ

Çubuk Platformu tarafından, 26 Mayıs 2010 Çarşamba günü akşam saat 20.00’de Çubuk Kır Sofrasında düzenlenen 3. Geleneksel ödül töreninde, Dernek Başkanı Sayın Zeki AVAN’a, Çubuk Platformu tarafından 2010 Yılı Hizmet Ödül ve Beratı verildi

Çubuk Platformu Başkanı Sayın Ahmet YALÇIN yapmış olduğu konuşmada; Bu gün üçüncünü gerçekleştirmekte 3. geleneksel ödül töreni nedeni ile bir arada bulunuyoruz. Topluma faydalı işler yapanlara ve başarılı insanlarımıza kadirşinaslık ve vefa görevimizi yerine getirmek istedik.

Hepimizin bildiği gibi, hadiste de ifade edildiği üzere “İnsanların hayırlısı, insanlara faydalı olanıdır.

Çubuk Platformun Yönetim Kurulu’nun 07.04.2010 tarih ve 128/9 sayılı kararı ile; Aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığı için canını ortaya koyan kahraman Şehit ve Gazilerimizin ve yakınlarının unutulmaması için yapmış olduğunuz samimi ve sürekli çalışmalardan dolayı 2010 Yılı Hizmet Ödülü ve Beratını şahsına verilmesi uygun görülmüştür, dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN’da yapmış olduğu konuşmasında; Çubuk Platformu tarafından 2010 Yılı Hizmet Ödülü ve Beratını şahsıma verilmesi, Çubuk Platformunun Şehitlerimize, Gazilerimize ve Derneğimize göstermiş oldukları bir değerdir.

Bu ödülü Şehit Aileleri, Gazilerimiz ve Derneğimiz adına alıyor, bu anlamlı ödülden dolayı başta; Çubuk Platformunun değerli Başkanı Sayın Ahmet YALÇIN ve Yönetim Kurulu Üyelerine çok teşekkür ediyorum, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



27/05/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır