Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK BELEDİYE BAŞKANI LOKMAN ÖZDEN, DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden tarafından derneğimiz ziyaret edildi. Ziyarette dernek yönetim kurulu üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve dernek üyeleri hazır bulundu.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Çubuk İlçesi nüfusu itibarı ile en çok şehit veren bir ilçedir. Geçmişte olduğu gibi bu günlerde de ülkemiz maalesef tekrar acı günler yaşamaktadır. Vatan uğruna hayatlarını kaybeden kahramanlarımızı minnet ve şükranla anıyoruz. Şehitlerimize Allah tan rahmet ailelerine ise baş sağlığı diliyorum.

Büyük Türk milleti tarihi boyunca hiçbir zaman boyun eğmemiştir ve eğmeyecektir. Milletimiz ve hükümetimiz bunun da üstesinden gelecektir. Biz büyük bir devletiz, büyük bir milletiz. İşte bugün burada geçmişte vatan uğruna hayatını kaybeden şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizle birlikteyiz.

Bu vesile ile ilçemizde vatan uğruna hayatlarını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Gazilerimize ise Allah tan uzun ömür diliyoruz. Ailelere ise tekrardan sabır diliyorum. Bu milletin bin yıllık kardeşliğini bozmak istiyorlar ama bozamayacaklardır, dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN’da yapmış olduğu konuşmasında; Sayın Çubuk Belediye Başkanımız Lokman Özden in derneğimize yapmış olduğu ziyaret, şehit ailelerimizi ve gazilerimizi memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı, Sayın Belediye Başkanımız Lokman ÖZDEN’e çok teşekkür ediyoruz.

Dernek binamızı daha önceki Belediye Başkanı Adem TUĞLUCA ve eski Çubuk Kaymakamı Mustafa GÜLER’in önderliğinde ve hayır sever halkımızın destekleri ile almış bulunuyoruz. Derneğimizin yerinin alınmasında maddi ve manevi emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Almış olduğumuz yerlerin tadilatlarını çok az imkânlarla yapmaya devam ediyoruz. En önemlisi de aldığımız yerin tuvaleti bulunmamaktadır. Tuvalet ve depo sıkıntımız vardır. Almış olduğumuz yerin tam karşısı satılmaktadır. Bu yer küçük olup, tuvalet ve depo olmaya çok müsait bir yerdir. Bu yerin alınması için, Sayın Belediye Başkanımız Lokman ÖZDEN’den bizlere yardımcı olmasını istedik, dedi.

Belediye Başkanı Sayın Lokman ÖZDEN’de inşallah bu yerin alınması için, elimizden gelen maddi ve manevi desteği vereceğim, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



11/05/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır