Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİTLERİZE MEVLİT OKUTULDU

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği ve Çubuk İlçe Müftülüğü ile birlikte 22.04.2010 Perşembe günü Saat 12.00’de Öğle Namazı öncesi Çubuk İlçesi Merkez Camii Kebirde mevlidi şerif programı düzenlendi.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletin huzuru için vatani vazifesini yaparken şehit düşen bütün asker, polis, sivil memur, tüm güvenlik güçlerine, vefat eden tüm gazilerimize, T.C. Devletinin Kurucu Gazi Mustafa KEMAL ATATÜRK ve Silah arkadaşlarının ruhlarına mevlidi şerif okutturuldu.

Ayrıca Samsunda silahlı saldırı sonucunda şehit polis memurlarına, Ülke genelinde yeni şehit düşen asker ve bütün güvenlik güçlerimizin ruhlarına mevlidi şerif okutuldu.

Dernek Başkanı Zeki AVAN yapmış olduğu açıklamada; Dernek olarak bizler her sene birkaç defa, bütün Şehitlerimize, vefat eden tüm Gazilerimize ve Devlet Büyüklerimizin ruhlarına devamlı mevlit okutturup, hayır dualarla ve rahmetle anılmalarına vesile oluyoruz.

Bu nedenle şehitlerimize mevlidi şerif okutulmasına vesile olan, İlçe Müftü Vekili Nurullah KARATAŞ’a, Din görevlilerinden, Osman ŞAHBUDAK’a, Muharrem KABAKOZ’a, Mehmet KUZUCU’ya, İbrahim CUŞAN’a, Erdem AYDOĞAN’a, Raif AKALIN ve Ebubekir ÖZDEMİR’e çok teşekkür ediyoruz, dedi.

Okutulan mevlidi şerif programına, sivil toplum kuruluş başkanları, siyasi parti başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, şehit aileleri, gaziler ile 2000 bine yakın ilçe halkının katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



22/04/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır