Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
BAŞAK PINAR KREŞ ÖĞRENCİLERİNE ZİYARET

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinden, Çubuk Başak Pınar Kreşi Öğrencilerine, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve aynı zamanda iadeyi ziyarette bulundular.

Çubuk Başak Pınar Kreşi Öğrencilerine ziyarette, Dernek Başkanı Zeki AVAN, Şehit babası Ramazan GERGİN, Şehit babası Ahmet ŞAHİN, Gazi Hasan YALAMA ve Dernek Üyesi Ali KÜT ile birlikte ziyaret edildi.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Çubuk Başak Pınar Kreşi Kurucu Müdürü Hatice ERDOĞAN, Sınıf Öğretmenleri Ayşe ÖZDEMİR, Dilek ÇETİN ve Melek ÖZDEMİR tarafından karşıladılar.

Ziyarette Dernek başkanı Zeki AVAN yapmış olduğu konuşmasında; Daha önce 18 Mart şehitler günü nedeniyle, Çubuk Başak Pınar Kreşi Kurucu Müdürü Hatice ERDOĞAN, Sınıf Öğretmeni Dilek ÇETİN ile bir grup öğrenci ile birlikte derneğimizi ziyaret edip, öğrencilerimizin kendi harçlıklarından fedakârlık yaparak, büyüklere örnek olacak şekilde derneğimize anlamlı bağış yapmışlardı.

Bizlerde bu gün öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamak, onlarla birlikte olmak ve aynı zamanda iadeyi ziyaretimizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Dernek Başkanı Zeki AVAN öğrencilere hitaben yapmış olduğu konuşmada; Bu hafta büyük coşku ile kutlayacağımız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını sizlere hediye eden T.C devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah arkadaşlarının, bu cennet vatanımızı ne zorluklarla kurtardıklarını, çok iyi öğrenip, bizlere emanet etmiş oldukları, T.C Devletinin kıymetini çok iyi bilmemiz gerekmektedir.

Geçmişte bizim atalarımız şehit ve gazi oldular. Bu gün bizim evlatlarımızda şehit ve gazi oldu ve halen şehit ve gazi olmaya devam etmektedir, dedi.

Ziyaretin anısına, Dernek Başkanı Zeki AVAN, Şehit babası Ramazan GERGİN, Şehit babası Ahmet ŞAHİN, Gazi Hasan YALAMA ve Dernek Üyesi Ali KÜT tarafından öğrencilere, Türk Bayrağı, Atatürk’ün resminin bulunduğu Türk Bayrağı ve çeşitli hediyeler verildi.

Okula Atatürk etrafında, Çubuk İlçesinin Şehit ve Gazi resimlerin bulunduğu pano hediye edildi.

Çubuk Başak Pınar Kreş Kurucu Müdürü Hatice ERDOĞAN’da ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulunda bulunan şehit aileleri ve gazilerimizin okulumuzu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve aynı zamanda iadeyi ziyarette bulunması bizleri çok memnun etmiştir.

Bu anlamlı ziyaretlerinden, kreşimize ve öğrencilerimize vermiş olduğunuz manevi değeri büyük olan hediyeler den dolayı da ayrıca çok teşekkür ediyorum, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



21/04/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır