Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
SARAY REHABİLİTASYON MERKEZİNE ZİYARET

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinden, Saray Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğüne, Dernek Başkanı Zeki AVAN, şehit babası Ramazan GERGİN, Ahmet ŞAHİN ve Gazi Hasan YALAMA tarafından ziyaret edildi.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı ve yönetim kurulunu Saray Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Bekir DEMİRYILMAZ, Müdür Yardımcıları Recep KELEŞ ve M. Kadri TAŞLIBEYAZ tarafından misafir edildiler.

Dernek Başkanı Zeki AVAN ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Haftası olması aynı zamanda da yine 18 – 24 Martın Yaşlılar Haftası olması nedeniyle, Yaşlı, Kimsesiz ve Mağdurlara hizmet veren, Saray Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğüne ziyaret yapmış bulunuyoruz.

Çubuk İlçesi nüfusuna göre 58 şehit ve 23 gazisi ile Türkiye genelinde en çok şehit ve gazisi bulunan bir ilçe olarak, acının ve yalnızlığın ne demek olduğunu çok iyi bilen bizler, bu günde Yaşlı, Kimsesiz ve Mağdurlara hizmet veren, Saray Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğüne ziyaret yapmış bulunuyoruz, dedi.

Saray Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Bekir DEMİRYILMAZ’da yapmış olduğu konuşmasında; Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği olarak kurumumuzu ziyaret etmeniz bizleri memnun etmiştir

Bu cennet vatanımız için seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, bedenin bir parçasını feda eden kahraman gazilerimize geçmiş olsun diliyorum,

Şehitlik ve Gazilik makamı çok yüce bir makamdır. Şehitler öldükten sonra, rabbinden tekrar dünyaya gelip, tekrar şehit olup, tekrar bu dünyaya gelip, tekrar şehit olmayı isterler.

Derneğiniz şehit ve gazilik gibi çok kutsal makama hizmet etmektedir. Onların emaneti olan ailelerine hizmet vermektedir, bu nedenle sizlerinde yapmış olduğunuz görev çok kutsal, bir görevdir, dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından ziyaretin anısına, Saray Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Bekir DEMİRYILMAZ, Müdür Yardımcıları Recep KELEŞ ve M. Kadri TAŞLIBEYAZ’a, Çubuk İlçesinin resimlerinin bulunduğu, Şehitler duvar saati ve Türk Bayrağını hediye edildi. Yanlarında getirmiş oldukları hediyeleri de kurumda kalanlara hediye ettiler.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



25/03/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır