Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
BAŞAK PINAR KREŞ ÖĞRENCİLERİNDEN DERNEĞİMİZE ZİYARET

18 Mart 2010 Şehit Anma Günü Programı çerçevesinde, Çubuk Başak Pınar Kreş öğrencileri, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğini ziyaret ettiler.

Çubuk Başak Pınar Kreşi Kurucu Müdürü Hatice ERDOĞAN, Sınıf Öğretmeni Dilek ÇETİN ve Öğrenciler ile birlikte 18 Mart 2010 Şehit Anma Günü Programı çerçevesinde, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğini ziyaret ettiler.

Çubuk Başak Pınar Kreşi Öğrencilerini, Dernek Başkanı Zeki AVAN, Şehit babası Ramazan GERGİN, Şehit babası Ahmet ŞAHİN, Güneydoğu Gazisi Hasan YALAMA ve Derneğimiz Üyesi Ali KÜT ile birlikte karşıladılar.

Dernek başkanı Zeki AVAN tarafından öğrencilere 18 Mart Şehitleri Anma Günü hakkında bilgi verildikten sonra, Çubuk İlçesinin şehit ve gazilerinin resimleri gösterilip, kısa öz geçmişleri hakkında bilgi verildi. Resimlerdeki Şehitlerimizin ve Gazilerimizin de neden şehit ve gazi oldukları hakkında ayrıca bilgi verildi.

Çubuk Başak Pınar Kreş Kurucu Müdürü Hatice ERDOĞAN bir miktar derneğe bağışta bulunmasından sonra da, Kreş öğrencilerinden; Evren ERDOĞAN, Halime GÜLEREN, Beste KÜÇÜK, Aybüke YALKIN, Hamza ÇALIŞKAN, Berkcan KADEROĞLU, Özge Duru YALÇIN, Umutcan MURATOĞLU, İrem DORKUT, Efe TURLAK ve Boran KESER de harçlıklarından zarflara koymuş oldukları paraları kendileri derneğe bağış yaptılar.

Dernek başkanı Zeki AVAN yapmış olduğu konuşmasında; Derneğimizi ilk defa bir Kreş öğrenci, öğretmen ve müdürleri ile ziyaret etmiş bulunmaktadır. Bu ziyaret bizleri, şehit ailelerimizi ve gazilerimizi çok memnun etmiştir.

Ayrıca öğrencilerin kendi harçlıklarından derneğimize yapmış oldukları anlamlı bağışlar bizleri çok duygulandırmıştır, dedi.

Şehit aileleri ve gaziler tarafından, Öğrenciler ve misafirlere yapılan ikramlardan sonda, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek başkanı Zeki AVAN tarafından, Sınıf öğretmeni Dilek ÇETİN’e, Türk Bayrağı, Çubuk Başak Pınar Kreşi Kurucu Müdürü Hatice ERDOĞAN’a, ziyaretin anısına, Çubuk Şehitlerinin resimlerinin bulunduğu, Şehitler Saati hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



24/03/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır