Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
GAZİ ALPER KÜR’ÜN MUTLU GÜNÜ

Güneydoğu Gazisi Alper KÜR; Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için, Bingöl İli Yedisu İlçesinde Jandarma Teğmen olarak görev yaparken, 06.06.2006 günü bölücü terör örgütü PKK’ya karşı operasyon düzenlenmiştir. Bu operasyonda PKK’lı teröristler tarafından uzaktan kumandalı araç mayınının patlatılması sonucunda iki gözünü kaybederek, unvanların en güzellerinden birisi olan GAZİLİK unvanına kavuşmuştur.

Gazi Alper KÜR, Zeynep ARDA ile 19.07.2008 günü saat 14.00’de Çubuk pembe köşk düğün salonunda yapılan düğün merasimi ile evlenmişlerdir. Gazi Alper KÜR’ün düğününe, akrabaları, davetli misafirler, komşuları, şehit aileleri, gaziler, Çubuk ilçesi terör mağdurları derneği yönetim kurulu üyeleri, aynı olayda gazi olan silah arkadaşları, komutanları ve belediye başkanı katıldı.

Gazi Alper KÜR’ün nikâhını Çubuk belediye başkanı Âdem TUĞLUCA’nın nikâhı kıyıp, birlik komutanlarının nikâh şahitliğinin yapıldığı düğünde duygulu anlar yaşandı.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları adına, Dernek Başkanı Zeki AVAN; Gazi Alper KÜR’e, Şehit ve Gaziler Panosu, Türk Bayrağı, Eşi Zeynep ARDA’ya Kuranı Kerim ve Küçük altın hediye etti.



08/08/2008


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır