Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK ESKİ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÖKMEN’E ZİYARET

Çubuk eski belediye başkanı Sayın Mustafa GÖKMEN’in yeni iş yeri açması nedeniyle, Dernek Başkanı Zeki AVAN, şehit babası Ramazan GERGİN, Ahmet ŞAHİN ve Gazi Hasan YALAMA ile birlikte işyerine hayır olsun ziyaretine gidildi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Sayın başkanımızın MHP İlçe başkanı ve Belediye Başkanı olduğu dönemlerde derneğimizin yapmış olduğu bütün faaliyetlere vermiş olduğunuz maddi ve manevi desteklerle bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız.

Yine derneğimize kazandırmış olduğumuz dernek binamızın alınışında MHP Çubuk ilçe teşkilatı olarak en çok sizlerin verdiği maddi destek ile yer almamıza vesile olduğunuz.

Derneğimize yapmış olduğunuz maddi ve manevi desteklerinizi hiçbir zaman unutmadık. Bizlerde sizin yeni açmış olduğunuz işyerine bu nedenle heyet olarak hayırlı olsun ziyaretine gelmiş bulunuyoruz, dedi.

Çubuk eski Belediye Başkanı Sayın Mustafa GÖKMEN’de yapmış olduğu konuşmasında; Şehit ailelerimize ve gazilerimize hizmet veren bu derneği, içerisinde milli ve manevi duygusu olan herkesin destek vermesi gerekmektedir.

Çubuk Belediye Başkanlığı ve MHP Çubuk İlçe Başkanlığı yaptığım dönemlerde elimden geldiğim kadar yardımcı olmaya çalıştım. Bundan sonrada gücüm nispetinde yardımcı olmaya çalışacağım, dedi.

Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Çubuk eski Belediye Başkanı Sayın Mustafa GÖKMEN’e şehitler duvar saati hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



03/03/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır