Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT BABASI RAMAZAN GERGİN’E ZİYARET

Şehit Babası ve Kıbrıs Gazisi Ramazan GERGİN’ nin yeni araba alması nedeniyle heyet ile birlikte evlerine hayırlı olsun ziyaretine gidildi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN yapmış olduğu konuşmasında; Şehit Babası ve aynı zamanda Kıbrıs Gazisi Ramazan GERGİN’ nin yeni araba alması nedeniyle ziyaret etmiş bulunuyoruz.

Şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin cenaze ve hastaları olduğu zamanlarda ziyaret ettiğimiz gibi; düğün, nişan, sünnet düğünü, çocuk görme, hac yolculuğu ve askere uğurlaması, yeni ev ve araba aldıkları zaman, ev görmesine ve arabalarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, onların mutlu günlerinde de birlikte bulunuyoruz, dedi.

Şehit babası ve Kıbrıs Gazisi Ramazan GERGİN’ de yapmış olduğu konuşmada; Dernek olarak her zaman bizlerin mutlu ve kederli günlerimizde hep yanımızda oldunuz, oğlumun düğününde, babamın vefatında, bizlerinde hasta olduğu zamanlarda. Bu gün yeni bir araba almamız nedeniyle evimize hayırlı olsun ziyaretine gelmiş bulunuyorsunuz.

Bu ziyaretiniz bizleri çok memnun etmiştir. Bundan dolayı dernek başkanımız Zeki AVAN ile yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaretin anısına, dernek başkanı Sayın Zeki AVAN yeni alınan araca asması için Ramazan Gergin’ e Türk Bayrağı hediye etti.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



27/01/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır