Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
EMNİYET TEŞKİLATINDAN DERNEĞİMİZE ZİYARET

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğine, Emniyet Teşkilatı tarafından ziyaret edildi. Dernek ziyaretinde, Çubuk İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Ergün Doğdu, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Emniyet Amiri Yılmaz Köse, Polis Memurları Abdullah Akaya, Hakan Acun, Hakan Şen, Seher Akbulut ve Sinan Gümüşer hazır bulundu.

Dernek Başkanı Zeki Avan, Derneği ziyaret eden emniyet mensuplarına, dernek hakkında ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdikten sonra yapmış olduğu konuşmasında; Çubuk İlçesi nüfusuna göre 58 şehit ve 23 gazisi ile en çok şehit ve gazisi bulunan bir ilçedir. İlçemiz buna rağmen vatanına, milletine ve devletine isyan etmemiştir. Bizim geleneğimizde isyan yoktur. Devlet ve millet canına ve malına zarar vermekte yoktur. Devletin ve milletin malına zarar verenleri, asker ve polise kurşun sıkanları da şiddet ve nefretle kınıyoruz,

Emniyet teşkilatı olarak, Emniyet Genel Müdürlüğü adına derneğimizi ziyaret etmeniz bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretinizden dolayı şehit aileleri ve gazileri adına çok teşekkür ediyorum, dedi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Emniyet Amiri Yılmaz Köse ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Emniyet genel müdürlüğü adına, derneğinizi yerinde ziyaret edip, derneğinizin, şehit ailelerinin ve gazilerin istek ve sorunlarını dinlemeye gelmiş bulunuyoruz. Bizlerinde yapmış olduğumuz görev itibariyle bir yolu da şehitlik ve gaziliktir.

Bu kutlu Emniyet Teşkilatının mensupları olarak ziyaret ettiğimiz Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği nezdinde; Ülkemizi korumak adına yapmış olduğu vazifeden dolayı bu uğurda canını feda etmekten çekinmeyen tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, Allah’tan rahmet diliyor, bütün gazilerimizi minnetle hatırlıyor ve ailelerine sabırlar diliyorum.

Derneğinizin çalışmalarını aktif ve çok düzenli görmüş bulunuyoruz. Bu başarılı çalışmalarınızın devamını temenni ediyoruz, dedi.

Çubuk Emniyet Müdürü Ahmet Ergün Doğdu’da yapmış olduğu konuşmasında; Cennet vatanımız seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, bedenin bir parçasını feda eden kahraman gazilerimize sağlıklı günler diliyorum. Çubuk Emniyet Müdürlüğü olarak, şehit ailelerimizin, gazilerimizin her zaman yanında olduğumuzu bir daha belirtmek istiyorum, dedi.

Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Çubuk Emniyet Müdürü Ahmet Ergün Doğdu ve Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Emniyet Amiri Yılmaz Köse’ye şehitler duvar saati hediye etti.

Ziyarette hazır bulunan şehit babası Ramazan Gergin, Ahmet Şahin, Gazi Hasan Yalama ve Gazi babası Bekir Kale tarafından, Polis memurları Abdullah Akaya, Hakan Acun, Hakan Şen, Seher Akbulut ve Sinan Gümüşer’e birer Türk bayrağı hediye ettiler.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



01/01/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır