Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ANKARA ŞEHİT AİLELERİNDEN DERNEĞİMİZE ZİYARET

Ankara’da ve Ankara dışında ikamet eden şehit ailelerinden Bekir İspirli, İsmail İspirli, Muzaffer İspirli ve Oktay Şahin tarafından derneğimizi ziyaret edildi.

Derneğimizi ziyaret eden, Bekir İspirli, İsmail İspirli, Muzaffer İspirli ve Oktay Şahin, dernek hizmet binamızda, Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından misafir edildiler.

Derneğimizi ziyaret eden şehit yakınları adına Bekir İspirli yapmış olduğu konuşmada; “Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinin şehitlerimiz ve gazilerimiz için yapmış olduğunuz hizmetleri çok iyi biliyor ve takip ediyoruz. Bu nedenle derneğinizi ve sizleri yakından görmek için ziyaret etmiş bulunuyoruz.

Türkiye genelinde şehitler adına gerçekleştirmiş olduğunuz faaliyetlerinizi ve aktif çalışmalarınızı şehit aileleri ve bağlı bulunmuş olduğumuz federasyon tarafından yakından takip ediyor ve takdirle karşılıyoruz.

Sizlerin bu başarılı çalışmalarınız diğer derneklere örnek olmuştur. Yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyor, devamını temenni ediyoruz,” dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN’da ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; “Muhterem şehit aileleri derneğimize yapmış olduğunuz bu anlamlı ziyaretten dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum.

Sizlerin bu ziyareti bizleri memnun etmiş olup, bizlere onur vermiştir. Sizler bu vatana evlatlarınızı şehit verdiniz, sizlere ne kadar hizmet etsek azdır. Sizler bizim baş tacımızsınız,” dedi.

Ziyaretin anısına dernek başkanı Zeki AVAN tarafından, şehit ailelerine şehitler duvar saati ve Türk Bayrağı hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



31/12/2009


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır