Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
AND-SEN GENEL MERKEZİNİN AÇILIŞINA KATILDIK

ANADOLU EĞİTİM ÇALIŞANLARI BİRLİĞİ SENDİKASI (AND-SEN) GENEL MERKEZİNİN AÇILIŞINA KATILDIK

Dernek yönetimimiz; Anadolu Eğitim Çalışanları Birliği Sendikası ( AND-SEN )’in Ankara Kızılay Sümer 2. Sokak’ta yeni hizmete giren Genel Merkezinin açılışına katıldı. Açılışta Derneğimizi temsilen dernek başkanı Zeki AVAN, Şehit babası Ramazan GERGİN, Ahmet ŞAHİN ve Güneydoğu Gazisi Hasan YALAM hazır bulundu.

Anadolu Eğitim Çalışanları Birliği Sendikası ( And-Sen )’in Genel Başkanlığını halen derneğimizin de üyesi olan Sayın Erdoğan YAZICI yürütmektedir.

AND-SEN genel merkezinin açılışı sonrası, Genel Başkan Erdoğan YAZICI’ ya günün asına, derneğimiz adına dernek başkanı Zeki AVAN tarafından Türk Bayrağı ve Şehitlerimiz anısına yaptırılan duvar saati hediye edildi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN burada yapmış olduğu konuşmasında; “AND-SEN Genel Başkanı Sayın Erdoğan YAZICI aynı zamanda bizim derneğimizin de üyesidir. Derneğimize çok hizmeti olan bir arkadaşımızdır.

Bizlerle birlikte köylerdeki şehit ailelerimizin ve gazilerimizin ziyaretlerinde yer alıp, bilgisayar ve teknik işlerimizde bizlerin gece gündüz yanında olmuştur. Halende bu yoğun mesaisine rağmen elinden geldiği kadar da olmaya devam etmektedir. Bu hizmetlerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Açılışını birlikte yapmış olduğumuz AND-SEN Genel Merkezinin hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyor, Tüm Eğitim ve AND-SEN camiasına başılar diliyoruz,” dedi.

AND-SEN Genel Başkan Erdoğan YAZICI’ da yapmış olduğu konuşmasında; AND-SEN genel merkezimizin açılışında, “ bizleri yalnız bırakmayıp, bu mutlu günümüzde, yanımızda olan, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki AVAN ’a, yönetim kurulu üyeleri Güneydoğu Gazisi Hasan YALAMA’ ya, Şehit babası Ramazan GERGİN’ e ve Ahmet ŞAHİN’ e çok teşekkür ediyorum.

Böylesine anlamlı bir hediye olan ve Şehitlerimizin anısına yaptırılan çok değerli duvar saatini Genel Merkezimizdeki makam odamızın başköşesine asarak şehitlerimizin aziz anılarını yaşatmaya gayret edeceğim.” dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



22/12/2009


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır