Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
DERNEK TADİLATI DEVAM EDİYOR 4. AŞAMA

Derneğimizin yerlerinin alımı nedeniyle, dernekte yapmış olduğumuz tadilatın, 4. aşamasında çalışmalar devam etmektedir.

Derneğimizin kuruluşunda yaptırmış olduğumuz 11 adet seyyar taşınabilir çok amaçlı panolar bulunmaktadır. Bu panolardan 7 tanesini derneğimizde yapılan tadilat sonrası ortaya çıkan, derneğimizin yeni düzenine göre, Çubuk Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Kademe Amirliğinde yaptırılmıştır.

Elimizde bulunan bu malzemeler, Şehitleri anma günleri, Gazileri anma günleri, tiyatro, kermes, sergi, festival gibi faaliyetlerde kullanılmıştır. Bu malzemeler, her yere ve yüksekliğe ayarlanabilir seyyar taşınabilir panolardır.

Ayrıca, Çubuk Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Kademe Amirliği tarafından derneğimizin yeni düzenine göre yaptırılan 7 adet seyyar taşınabilir pano ve dernekte bulunan 2 adet büyük boy panoların önlerine olmak üzere toplam 9 adet seyyar demir sehpalar yaptırılmıştır.

Yaptırılan bu seyyar demir sehpalar ise elimizde bulanan eski suntalamlar ve yeni gürgen suntalamlarla kaplanacaktır. Yeni ve eski suntalamlarla kaplanacak olan bu seyyar demir sehpalar, derneğimizde, sergi ve çok amaçlı sandık depo olarak kullanılacaktır.

Dernek’te yapılan bu gibi yeni düzenlenmeler ile çirkin görüntüler ortalıktan kalkacaktır. Her malzemenin bir yeri olacak, elimizde hazır bulunan fazla malzemelerimizin de kırılmaması ve daha fazla yıpranmaması sağlanmış olacaktır.

Derneğimize bu konuda yardımcı olan başta,

Çubuk Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN’e,

Destek Hizmetleri Müdürü Yusuf YILMAZ’a,

Kademe Amiri Hacı ERKOÇOĞLU’na,

Emeği geçen belediye personellerinden,

Âdem ÖZBAŞ’a, Yunus KESER’e, Ali KURUÇAY’a, İsmail ERTUĞRUL’a, İbrahim BAKIR’a, Hüseyin CAN ve Hüseyin DÖNMEZ’e,

Bu işlerin yapımında, malzemelerin taşınmasında ve dernek düzeninde emeği geçen, Dernek Başkanı Zeki AVAN, Şehit babası Ahmet ŞAHİN, Şehit babası Ramazan GERGİN, Gazi Hasan YALAMA ve Şehit kardeşi Yusuf ŞAHİN’e ve,

Aynıca derneğimize her türlü maddi ve manevi destekte bulunanlara, şehit aileleri, gazilerimiz ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



14/12/2009


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır