Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
TÜRKİYE GAZİLER VAKFINDAN KURBAN PAYI

Türkiye Gaziler Vakfı tarafından, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği aracılığı ile kurban kesemeyen ve fakir 30 kişilik şehit yakını ve gazilerimize 28.11.2009 Cumartesi günü dernek binamızda kurban payı dağıtımı yapıldı.

Türkiye Gaziler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Em. J. Alb. Ali KİRAZ, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinde, Kurban payı dağıtımı nedeniyle yapmış olduğu ziyarette konuşmasında; Türkiye Gaziler Vakfı olarak başlatmış olduğumuz vekâleten kurban kesimi ve dağıtımı gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Bu nedenle, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği bünyesinde bulunan, kurban kesemeyen ve fakir şehit yakınları ve gazilerimizden 30 kişiye vekâleten kesilen, kurban payı dağıtımını yapmış bulunuyoruz. Aynı zamanda şehit aileleri ve gazilerimizle bayramlaşıp, hal ve hatırlarını da sormuş bulunuyoruz.

Dernek başkanı Zeki AVAN’ın on beş seneden beri şehitlerimize ve gazilerimize yapmış olduğu hizmetleri, dernek faaliyetlerini ve dernekte yapılan tadilatları yakından görmüş bulunuyorum, bu özverili çalışmalarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum, dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN’da Kurban payı ile ilgili yapmış olduğu konuşmasında; Türkiye Gaziler Vakfının manevi değeri olan bu hizmetlerinden ve Türkiye Gaziler Vakfı Başkanı Emekli Jandarma Albay Sayın Ali KİRAZ Komutanımızın bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Vakıf Başkanımız Sayın Ali KİRAZ Komutanımızın, Çubuk İlçesinin şehit ailelerini ve gazilerini unutmayıp, imkânları nispetinde yardım etmeleri bizleri memnun etmiştir. Türkiye Gaziler Vakfı her zaman bizlere sahip çıkmıştır. Bizlerde geçmişten bu güne kadar, Türkiye Gaziler Vakfının yapmış olduğu bazı faaliyetlerine destek vererek, yanlarında olduğumuzu göstermiş bulunuyoruz.

Bu günkü kurban payı dağıtımı hizmetinin temelinde de, geçmişe dayanan dostluk ve birlikte iş birliği yaptığımızın alt yapısı bulunmaktadır, dedi.

Türkiye Gaziler Vakfı tarafından derneğimize kadar getirilerek imza karşılığında 30 kişilik kurban payı, şehit yakınları ve gazilerimize teslim edilmiştir.

Bu hayırlı hizmetlerinden dolayı,

Başta vekâleten kurban kesimine bağışlar yapan hayır sahiplerine,

Yönetim Kurulu Başkanı Em. J. Alb. Ali KİRAZ’a,

Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin ÖZLÜK’e,

İdari İşler Müdürü Sema ÇAKMAK’a,

Şehit Aileleri, Gazilerimiz ve Yönetim Kurulumuz adına teşekkürlerimizi arz ederiz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



02/12/2009


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır