Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
SİTELER ESNAFINDAN DERNEĞİMİZE ZİYARET

Daha önceden dernek binamızın tadilatında kullandığımız suntalam, kereste, parke, köşebent gibi malzemelerin alınmasına öncülük edip, malzemelerin bir kısmını da kendisi alan siteler esnaflarından Yeni Asya Mobilya sahibi Ahmet KOÇ ile birlikte Öztürk Mobilya sahibi Fedai ÖZTÜRK ve Furkan Mobilya sahibi Vehbi KURBAN derneğimizi ziyaret etti.

Yeni Asya Mobilya sahibi Ahmet KOÇ ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Dernekte yapılan tadilatları yerinde görüp, eksik kalan malzemeler hakkında bilgi almak için ziyaret etmiş bulunuyoruz.

Bu gün birlikte ziyaret etmiş olduğumuz Öztürk Mobilya sahibi Fedai ÖZTÜRK ve Furkan Mobilya sahibi Vehbi KURBAN’da kendi imkânları nispetinde yardımcı olacaklardır.

Bir kısım hayırsever siteler esnafının göndermiş olduğu malzemelerin yerinde kullanıldığını görmüş bulunuyoruz. Kendiniz de fazlası ile takviye ederek, çok güzel bir şekilde tadilat yapılmıştır. Derneğe yapılan yardımlar ve verilen malzemeler yerini fazlası ile bulmuştur. Bu nedenle gayretli çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum, dedi.

Dernek başkanı Zeki AVAN da yapmış olduğu konuşmasında; Yapmış olduğunuz bu anlamalı ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Derneğimizin ziyaret edilmesi bizleri çok mutlu etmiştir. Maddi ve manevi yardımda bulunanların, yapmış oldukları yardımları ve yapılan işleri yerinde görmesi, takip etmesi, bize sıkıntı değil, tam tersine bize güç verir. Aynı zamanda da dedikoduları ve çıkacak fitneyi önlemiş olur.

Derneğimizin yer alımında ve tadilatında katkı sağlayanların isimlerini pirinç levhalarla derneğimizin müsait bir yerine isimleri yazılarak onura edilecektir.

Derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar, maddi ve manevi katkıda bulunanlara, şehit aileleri, gaziler ve üyelerimiz adına ayrıca çok teşekkür ediyoruz dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



18/11/2009


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır