Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
BELEDİYE MECLİS ÜYESİ SATILMIŞ ÇOLAK’TAN DESTEK

MHP Çubuk Belediyesi Meclis Üyeleri, Cengiz KILIÇ, İsmail KOPARAN ve Satılmış ÇOLAK, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğini ziyaret ettiler.

MHP Çubuk Belediyesi Meclis üyesi Satılmış ÇOLAK, ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Derneğinizin yapmış olduğu faaliyetleri yakından takip ediyor ve destekliyoruz.

En son demokratik açılım nedeniyle, geçtiğimiz günlerde bir grup PKK lı teröristin Habur Sınır Kapısında teslim olmaları sırasında yaşanan olaylar nedeniyle, Çubuk Belediyesi Atatürk Parkında 30.10.2009 Cuma günü yapmış olduğunuz “Bölücü terör örgütü PKK’yı kınama ve Şehide Saygı” basın açıklamasından dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz. Bu konuya duyarlı olanların hislerine tercüman oldunuz dedi.

Derneğinize daha önceden bağış olarak söz vermiş olduğum 500,00 TL’yi (Beşyüz) vermeye ve teşekkür etmeye gelmiş bulunuyoruz, dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN’da yapmış olduğu konuşmada; “ MHP Belediye Meclis Üyeleri olarak her zaman bizlere maddi ve manevi destek veriyorsunuz. Derneğimize yapmış olduğunuz ziyaretten ve desteğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum, dedi.

Daha sonra dernek başkanı Zeki AVAN tarafından, MHP Çubuk Belediyesi Meclis üyesi Satılmış ÇOLAK, a yapmış olduğu maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür belgesi verildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



18/11/2009


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır