Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK BELEDİYE BAŞKANI LOKMAN ÖZDEN’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Çubuk Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN’i, Dernek Başkanı Zeki AVAN, Şehit Babası Ramazan GERGİN ve Bekir KOÇ ile birlikte makamında ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Zeki AVAN ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; “Bu sene 5’incisi düzenlenen “Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali” kapsamında derneğimize tahsis edilen stantlardan hiçbir ücret almayarak derneğimize vermiş olduğunuz desteklerinizden dolayı yönetim kurulu olarak teşekkür ettiler.

Ayrıca derneğimizin en zor günlerinde bizlere vermiş olduğunuz maddi ve manevi desteklerinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz.” dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından ziyaretin anısına, Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN’e, Atatürk’ün resminin etrafında Çubuk ilçesi şehitleri resimlerinin bulunduğu, şehitler saatini hediye etti.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN’de yapmış olduğu konuşmasında; “Dernek olarak yapmış olduğunuz ziyaretinizden ve bu ziyarette bana hediye etmiş olduğunuz, manevi değeri çok büyük olan şehitler saatinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu güne kadar almış olduğum hediyeler içerisinde manevi değeri çok büyük olan hediyelerden birisidir.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve onların ailelerine ne yapsak azdır. Onları ve ailelerini hiç bir zaman unutmadık ve unutmayacağız. Bundan sonra da kendilerine imkânlarımız ölçüsünde yardımcı olmaya devam edeceğiz.” dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



17/10/2009


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır