Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT KARDEŞİ HASAN EĞİN’E ÇOCUK GÖRME ZİYARETİ

Şehit kardeşi ve derneğimizin üyesi Hasan EĞİN’e, Dernek Başkanı Zeki AVAN, Başkan Yardımcısı Ramazan GERGİN, Dernek Sekreteri Hasan YALAMA ile birlikte çocuk görme ziyaretine gidildi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN Çocuk görme ziyaretinde yapmış olduğu konuşmasında; “Şehit kardeşi ve derneğimiz üyesi olan Hasan EĞİN’in çok uzun zamandan beri çocukları olmamıştır. On sene sonrası uzun tedaviler sonrasında, Seyit Ali EĞİN ve İlknur EĞİN isminde ikiz tüp bebekleri olmuştur. Çocukların sağlığı nedeniyle bu ziyaretimizi geç yapmış bulunuyoruz.

Bu iki evladımızın sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde büyümelerini, başta ailesine, vatanına ve milletine hayırlı birer evlat olarak yetiştirilmelerini temenni ediyoruz.

Bizler bu güne kadar şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin, mutlu ve kederli günlerinde hep yanlarında olduk. Birlikte üzülüp, birlikte sevindik. Bundan sonra da gücümüz nispetinde yanlarında olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Şehit kardeşi Hasan EĞİN’de yapmış olduğu konuşmasında; Bizlerin bu mutlu günlerinde de yanımızda bulunup, mutluluğumuzu birlikte paylaşmak amacıyla ziyaret etmeniz, bizleri çok memnun etmiştir.

Özellikle de babamın hasta olduğu zamanlarda bizleri yalnız bırakmadınız. İmkânlarınız dâhilinde her konuda yardımcı oldunuz. İyi ve kötü günlerimizde daima yanımızda bulunup, bizleri yalnız bırakmadınız.

Bu nedenle başta şahsım adına, eşim Gülhan EĞİN, annem Yeter EĞİN ve babam İzzet EĞİN adına, sizlere çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ziyaretin anısına, dernek başkanı Zeki AVAN tarafından, Şehitler Panosu, Türk Bayrağı ve küçük altın hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



15/10/2009


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır