Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT ABİSİ ALAADDİN ŞİŞMAN’IN MUTLU GÜNÜ

Şehit abisi ve derneğimizin muhasibi Alaaddin ŞİŞMAN’ın oğulları Selahattin, Ali Cemal ve İsmail ŞİŞMAN’ın Sünnet düğünlerine, Çubuk Bld. Bşk. Lokman ÖZDEN, eski Bld. Bşk. Mustafa GÖKMEN, MHP Çubuk İlçe Başkanı Recep ÖZ ve yönetim kurulu üyeleri, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek başkanı Zeki AVAN ve yönetim kurulu üyeleri, şehit aileleri, gaziler, Belediye Meclis Üyeleri, Dernek Başkanları, Muhtarlar, akrabaları, davetli misafirler ve komşuları katıldı.

Dernek Başkanı Zeki AVAN Sünnet olan çocukların kına yakma merasiminde yapmış olduğu konuşmasında; “ Sözlerime başlamadan önce, Bu cennet vatanımız için seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum.” “Bu uğurda bedenlerinden bir parçasını feda eden kahraman gazilerimize sağlıklı günler geçirmelerini temenni ediyorum. Şuan görevi başında bulunan askerlerimize ve tüm güvenlik görevlilerimize başarılar diliyorum.

Bağımsızlığımızın ve vatanı sevmemizin bir bedeli var. Bu bedeli Şehitlerimiz canları ile Gazilerimizde bedenlerin birer parçaları ile ödediler. Bu cennet vatanımızın kıymetini iyi bilip, sahip çıkmalıyız.

Bizler bu güne kadar şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin, mutlu ve kederli günlerinde hep yanlarında olduk. Birlikte üzülüp, Birlikte sevindik. Bundan sonra da gücümüz nispetinde, sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Şehit abisi Alaaddin ŞİŞMAN’da yapmış olduğu konuşmasında; “Bu mutlu günümüz de bizleri yalnız bırakmayan bütün misafirlerimize ve dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu günleri görmekten çok mutluyum.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki AVAN ve yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımıza ayrıca çok teşekkür ediyorum. “Bizlerin iyi ve kötü günlerimizde yanımızda bulundunuz.” “Bu mutlu günümüz de bizleri yalnız bırakmayıp, onura ettiniz.” dedi.

Dernek başkanı Zeki AVAN tarafından; Şehit abisi Alaadin ŞİŞMAN’a Derneğin kuruluşundan bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı, teşekkür belgesi verilerek onurlandırıldı. Şehit babası hafız Cemal ŞİŞMAN’a şehitler panosu, şehit annesi Latife ŞİŞMAN’a Kuranı Kerim, Alaaddin ŞİŞMAN’ın eşi Nimet ŞİŞMAN’a Türk Bayrağı, Selahattin ŞİŞMAN, Ali Cemal ŞİŞMAN ve İsmail ŞİŞMAN’a küçük altın hediye edildi.

Ayrıca Çubuk Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN yeni sünnet olan Selahattin ŞİŞMAN, Ali Cemal ŞİŞMAN ve İsmail ŞİŞMAN’a Kuranı Kerim Meali ve Türk Bayrağı hediye etti.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



14/10/2009


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır