Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
KIRIKKALE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNDEN ZİYARET

Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler (Şehit Aileleri)Dernek Başkanı Mümtaz TORUNLU ve şehit abisi Mete DEMİRBAŞ tarafından derneğimiz ziyaret edildi.

Derneğimizi ziyaret eden, Kırıkkale Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mümtaz TORUNLU ve şehit abisi Mete DEMİRBAŞ dernek hizmet binamızda, Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından misafir edildiler.

Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler (Şehit Aileleri)Dernek Başkanı Mümtaz TORUNLU ziyarette yapmış olduğu konuşmada; Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinin şehitlerimiz ve gazilerimiz için yapmış olduğunuz hizmetleri çok iyi biliyor ve takip ediyoruz.

Türkiye genelinde ilk defa gerçekleştirmiş olduğunuz birçok ilk faaliyetleriniz diğer derneklere örnek olmuştur. Sizleri başarılı çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyor, devamını temenni ediyoruz.

Kırıkkale Şehit Aileleri Dernek başkanlığı görevine yeni gelmem nedeniyle, derneğinizi ve sizleri yakından görüp, tanıyamaya geldim, dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN’da ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; “Sayın başkanım derneğimize yapmış olduğunuz bu anlamlı ziyaretten dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizlerin bu ziyareti bizleri memnun edip, onur vermiştir. Yeni dernek başkanlığı görevinizde başarılar diliyorum,” dedi.

Daha sonra dernek başkanı Zeki AVAN tarafından günün asına Dernek Başkanı Mümtaz TORUNLU’ya şehitler panosu hediye edilip, ikramda bulunuldu.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



09/10/2009


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır