Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT BABASI AHMET KALE’YE ZİYARET

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinden ziyaret, Ankara İli Sincan İlçesi, Antiçeren Mahallesinde ikamet eden Şehit Babası Ahmet Kale’ye ziyaret.

Akyurt İlçesi Kızık nüfusuna kayıtlı, Ankara İli Sincan İlçesi, Antiçeren Mahallesinde ikamet eden Ahmet Kale’nin oğlu Mustafa Kale; Gaziantep 5. Zıhlı Tugay Komutanlığında Piyade Uzman Çavuş olarak göreve başlamıştır. En son görev yeri olan Diyarbakır Lice de, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için operasyonlar yaparken, PKK tarafından yola döşenen mayının patlatılması sonucunda 22 Mayıs 2006 tarihinde şehit olmuştur.

Şehit Babası Ahmet Kale ziyarette yapmış olduğu konuşmada; Oğlum Mustafa Kale şehit olalı tam iki sene oldu. Askeriye ve Kaymakamlığın haricinde, Sincan’daki yerel yöneticiler, Ankara’daki Şehit aileleri dernekleri, vakıfları bu güne kadar kapımızı dahi çalmadılar. Sizler devamlı bizleri arayıp hatırımızı sorup, yapmış olduğunuz bütün programlarına davet ettiniz. Bu gün de bizleri evimize kadar gelerek onura ettiniz, bizleri çok sevindirdiniz. Sizlere çok teşekkür ediyorum.

Akyurt İlçesi, Çubuk İlçesinden, seneler önce ayrılmıştır. Çubuk İlçesinde de ikamet etmiyorum. Askerlerimizin Çubuk Askerlik Şubesinden sevk edilmesi ve Şehitlerle ilgili işlemlerimizin, Çubuk İlçesinde yapılması nedeniyle bizlere sahip çıkmanızdan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Çubuk Şehitleri ile Akyurt şehitlerini ayırt etmeyip, bir tutarak hizmet etmenizden dolayı da, ayrıca tekrar teşekkür ediyorum, dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği olarak, “Bizler bu güne kadar şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin, mutlu ve kederli günlerinde hep yanlarında olduk.” Sizlerle birlikte üzüldük.” “Sizlerle birlikte sevindik.” “Bundan sonra da gücümüz nispetinde, yanlarında olmaya devam edeceğiz.”Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi belirli bir program dâhilinde evlerinde ziyaret ediyoruz.

İlk öncelikle evlerinde ziyaret edemediğimiz şehit aileleri ve gazilerimizi ziyaret edip, diğer şehit ailelerimizi ve gazilerimizi bir sene içerisinde tamamını evlerinde ziyaret edeceğiz, dedi.

Daha sonra, Dernek Başkanı Zeki AVAN ve Şehit Babası Ramazan GERGİN tarafından, Şehit ve Gaziler Panosu, Türk Bayrağı, Şehitler Saati, Şehit Mustafa KALE’nin Özgeçmişli Resimli Panosunu hediye ettiler. Şehit babası Ahmet KALE manevi değeri büyük olan bu hediyeler bizleri çok memnun etmiştir, dedi.



08/08/2008


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır