Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
5. ULUSLAR ARASI ÇUBUK TURŞU VE KÜLTÜR FESTİVALİNDE 3. GÜN

Çubuk Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivaline, Çubuk Terör Mağdurları Derneğinin festival alanına açmış olduğu stant çok büyük bir ilgi görmüştür.

Festivalin 3. gününde kurulan stantları gezen misafir ve ilçe halkımızın yine ilk etapta dikkatini çeken, daha önceki festivaller için yaptırılan 3,5metre boyunda, 2,5metre genişliğindeki Çanakkale’nin isimsiz kahramanlarının etrafına, Çubuk İlçesinin 58 Şehit ve 23 Gazisinin resimlerinin yer aldığı panonun devasa görünümü olmuştur.

Şehit ve gazi faaliyetlerden oluşan slâyt sunumu büyük TV ekranında kahramanlık türküleri eşliğinde gösterilmesini her gün daha çok ilgi ile izlenmeye devam etmiştir.

Festival için özel olarak hazırlanan şehit ve gazilerin büyük boy resimlerinden oluşan seyyar, şehit ve gaziler köşesi,

Yine dernek yararına için festival de satılması için özel olarak hazırlanan ve stant sergisinde bulanan şehit ve gazilerin resimleri ile el işçiliği ile özel olarak hazırlanan yapılmış değişik panoların, şehit ve gazilerin saatlerinin yer aldığı sergi büyük ilgi görüp ziyaret edilmiştir.

Festivalin 3. gününde standımızı Çubuk Bld. Bşk. Lokman ÖZDEN, AK Parti İlçe Başkanı Dr. Tuncay ACEHAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlgenel Meclis ve Bld. Meclis Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Recep ÖZ, Yönetim Kurulu Üyeleri, İlgenel Meclis ve Bld. Meclis Üyeleri, Ankara AK Parti Kadın Kolları Başkanı Tülay SELAMOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çubuk Ülkü Ocağı Başkanı Hakan ARSLAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankaralılar Derneği Keçiören Şubesi Bşk. Yrd. Ahmet KOÇ, Köy ve Mahalle Muhtarları, Şehit Aileleri, Gazilerimiz, Üyelerimiz ile ilçemiz halkı ve festivale katılan misafirlerimiz standımızı ziyaret etmişlerdir.

Standımızı ziyaret eden misafirlerimize ve ayrıca standımızı ziyaret edipte isimlerini alamadığımız misafirlerimize de teşekkürlerimizi arz ediyoruz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



30/09/2009


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır