Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
5. ULUSLAR ARASI ÇUBUK TURŞU VE KÜLTÜR FESTİVALİNDE 2. GÜN

Çubuk Belediyesi tarafından düzenlenen 5.Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivaline, Çubuk Terör Mağdurları Derneğinin festival alanına açmış olduğu stant çok büyük bir ilgi görmüştür.

Festivale katılan misafir ve ilçe halkımızın ilk etapta dikkatini çeken, daha önceki festivaller için yaptırılan 3,5metre boyunda, 2,5metre genişliğindeki Çanakkale’nin isimsiz kahramanlarının etrafına, Çubuk İlçesinin 58 Şehit ve 23 Gazisinin resimlerinin yer aldığı panonun devasa görünümü olmuştur.

Şehit ve faaliyetlerden oluşan slâyt sunumu büyük ekran TV ekranında kahramanlık türküleri eşliğinde gösterilmesinin yapılması da, bu ilgiye daha çok dikkat çekilmesini sağlamıştır

Ayrıca derneğin festivaldeki standı Şehit ve Gazilerle ilgili özel olarak hazırlanan, Şehit ve Gaziler köşesi, el işçiliği ile yapılmış değişik panoların, Şehit ve Gazilerin Saatlerinin yer aldığı sergiler büyük ilgi ile ziyaret edilmiştir

Çubuk Garnizon Komutanı Sıtkı AKGÖZ, Türkiye Haber-İş Sendikası Genel Bşk. Yrd. Yahya MEMİŞ, Genel Sekreter Ali DENİZ, AA Genel Md. Yrd. Ahmet PEK, And-Sen Sendikası Genel Bşk. Erdoğan YAZICI, Çubuk Ticaret Borsası Bşk.Veli DEMİR, Nüfus Müdürü Songül EMİR, Çubuk Platformu Başkanı Ahmet YALÇIN, Çudef Bşk. Recep TAŞ, Yıldırım Ahalisi Dernek Bşk.Ercan ARSLAN, Çubuk Muhtarlar Dernek Bşk. Mustafa KALENDER, Çubuk Ülkü Ocağı Başkanı Hakan ARSLAN, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Köy ve Mahalle Muhtarları, Şehit Aileleri, Gazilerimiz, Üyelerimiz ile ilçemiz halkı ve festivale katılan misafirlerimiz ziyaret etmişlerdir. Standımızı ziyaret edenlere teşekkürlerimizi arz ediyoruz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



26/09/2009


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır