Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
VEFAT EDEN GAZİLERİMİZİ RAHMETLE VE MİNNETLE ANDIK

“19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ” Tüm ülkede olduğu gibi ilçemizde de törenlerle anıldı. Geçmişten bu güne kadar Kurtuluş Savaşında, Kore Harbinde, Kıbrıs Harekâtında ve Terör nedeniyle vermiş olduğumuz şehitlerimizi, vefat eden gazilerimizi rahmet anıyor, hayatta olan gazilerimize de şükranlarımı sunuyoruz.

GAZİLERİMİZ için yapılan Anma Programı, 19 Eylül 2008 Cumartesi günü saat 10.00’da Atatürk Parkı’nda, Atatürk Büstü’ne çelenk koyma töreni ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, günün anlam ve önemine ait konuşmaların yapılması ve şiirin okunmasının ardından sona erdi.

Anma törenine, Çubuk İlçesinin Gazileri başta olmak üzere, Şehit aileleri, İlçe Kaymakamı Meftun Dallı, Belediye Başkanı Lokman Özden, Garnizon Komutanı Prs. Yzb. Sıtkı Akgöz, Çubuk İlçe Müftüsü Ali Canbolat, Çubuk Emniyet Müdürü Ahmet Ergün Doğdu, Çubuk Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Alaaddin Zararsız, İlçe Jandarma Komutan vekili Emin Durmaz, İlçe Nüfus Müdürü Songül Emir, İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Mensur Toprak, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan, CHP İlçe Başkanı Ali Naci Yeşiltepe, MHP İlçe Başkanı Recep Öz. Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, İlçede faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katılmışlardır.

İlçe Kaymakamı Meftun Dallı ve Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden tarafından törene katılan gazilerimize ve şehit ailelerine çeşitli hediyeler verdiler.

Tören öğrencilerin okuduğu şiirler, yapılan konuşmalar ve seğmen ekibinin gösterisinden sonra şehit aileleri ve gazilerle günün hatırasına çektirilen fotoğrafla sona erdi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



19/09/2009


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır