Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
MHP ÇUBUK BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİNDEN ANLAMLI ZİYARETLER

MHP Çubuk Belediyesi Meclis Üyelerinden Mustafa KUMCUOĞLU, Galip KARABUDAK, Cengiz KILIÇ, Zeki AVAN, İsmail KOPARAN ve İl Genel Meclis Üyesi Adil ATEŞ, Ramazan Arifesinde, İlçe Merkezinde ve Akkuzulu mahallesinde bulunan şehit mezarlarını ziyaret ettiler ve dua ve rahmetle andılar.

MHP Çubuk Belediyesi Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri, Şehit Mezarları ziyareti sonrası, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğini de ziyaret ettiler. Heyet burada bulunan şehit ailelerine ve gazilere günün anısına Türk Bayrağı hediye ettiler.

MHP Çubuk Belediyesi Meclis Üyeleri adına konuşma yapan; Meclis üyesi Mustafa KUMCUOĞLU, “ Ramazan Bayramı arifesi nedeniyle, İlçe Merkezinde bulunan şehit mezarları ile birlikte Akkuzulu mahallesindeki şehit mezarlarını arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ederek, okumuş olduğumuz dualarla onları rahmetle andık.

19 Eylül’ün gaziler günü olması nedeniylede, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğini ziyaret edip, burada bulunan şehit ailelerimize ve gazilerimize günün anısına Türk Bayrağı hediye ettik. Diğer köylerde bulunan şehit mezarlarını, şehit ailelerini ve gazilerimizi de zamanla evlerinde ziyaret edeceğiz. Amacımız onları unutmadığımızı göstermektir.” Dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN’da yapmış olduğu konuşmada; “ MHP İl Genel ve Belediye Meclis üyelerinin toplu olarak şehit mezarlarını ziyaret edip, sonra da derneğimizi ziyaret ederek burada bulanan şehit aileleri ve gazilerimize Türk Bayrağı hediye etmeleri bizleri oldukça duygulandırmıştır. Bundan dolayı çok kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca Sayın Mustafa KUMCUOĞLU’nun şehit ailelerine ve gazilerimize hediye edilen Türk Bayraklarının alınmasındaki maddi katkılarından ve derneğimize 500,00 TL bağış yapacağının sözünü vermesinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



19/09/2009


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır