Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT BABASI ÖMER MOTOR’A ZİYARET

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğimizden, Ankara İli Akyurt İlçesi, Yıldırım Mahallesinde ikamet eden Şehit Babası Ömer MOTOR evinde ziyaret edildi.

Şehit babası Ömer MOTOR Çorum ili nüfusuna kayıtlı olup, Ankara İli Akyurt İlçesinde çalışıyor ve burada ikamet ediyordu. Emekli oldu ve buraya yerleşti.

Şehit Ümit MOTOR’u askere gitmeden önce 21.05.1995 tarihinde Serap ÇINAR ile evlendirdi ve Şehidin Mustafa isminde bir oğulları oldu.

Şehit Ümit MOTOR; 23.11.1998 tarihinde Manisa – Kırkağaç’ta Jandarma Er olarak vatani vazifesine başladı. En son görev yeri olan Hakkâri’de 11.05.1999 tarihinde bölücü örgütü PKK’lı teröristlerle girmiş olduğu silahlı çatışma anında şehit oldu.

Dernek Başkanı Zeki AVAN ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği olarak, Daha önceden yapmış olduğumuz programlar nedeniyle şehit ailelerimizi ve gazilerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz. İlk öncelikle evlerine hiç gidemediğimiz şehit aileleri ve gazilerimizi ziyaret edip, diğer şehit ailelerimizi ve gazilerimizi tamamını belirli bir program içerisinde ziyaret edeceğiz.

“Bizler bu güne kadar şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin, mutlu ve kederli günlerinde hep yanlarında olduk.” “Bizler sizlerle birlikte üzüldük.” “Sizlerle birlikte sevindik.” “Bundan sonra da gücümüz nispetinde, sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz, dedi.

Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından, Şehit Ümit MOTOR adına özel yaptırılan şehitler saati ile birlikte Türk Bayrağı hediye edildi

Şehit Babası Ömer MOTOR ziyarette yapmış olduğu konuşmada; Dernek olarak bugüne kadar her zaman bizleri devamlı arayıp hatırımızı sordunuz. Yapmış olduğunuz bütün faaliyetlere davet ettiniz. Bu gün de evimize kadar gelerek bizleri ziyaret edip, onura ettiniz. Bizlere vermiş olduğunuz manevi değeri çok büyük olan bu hediyeler bizleri çok memnun edip, sevindirmiştir.

Bu ziyaretinizden dolayı şehidin annesi Yosma MOTOR, şehidin eşi Serap MOTOR, şehidin oğlu Mustafa MOTOR ve şahsım adına sizlere çok teşekkür ediyorum, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



14/09/2009


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır