Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ, SURİYE’DE TÜRK BAYRAĞINA YAPILAN SALDIRIYI KINADI

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, Türk Bayrağına yapılan saldırıları kınadı

Dernek Başkanı Zeki Avan, yaptığı yazılı açıklamada Suriye’nin çeşitli gölgelerinde Bayrağımıza, Türk vatandaşlarımıza, araçlarımıza,  kurum ve kuruluşlarımıza yapılan saldırıyı kınadı

Kayseri’de dün akşam, Suriye uyruklu 7 yaşındaki kız çocuğunun, akrabası tarafından taciz ettiği iddiası üzerine kentte ortalık karıştı. Melikgazi ilçesinde toplanan kalabalık grup Suriye uyruklu kişilerin ev, araç ve işyerlerine saldırılar düzenledi.

Pusa ’da bekleyen Türk ve Türkiye düşmanları hainler, bunu fırsat bilip, anında Suriye’nin çeşitli gölgelerinde Türk vatandaşlarına, araçlarına,  kurum ve kuruluşlarına en önemlisinde Şehitlerimizin kanından rengini alan Türk Bayrağımıza saldırıp, yırtmışlardır. Bazı yerlerde de hevesleri kursaklarında kalıp, kurşunu yemişlerdir.

Vatanımız, bayrağımız, hürriyetimiz, cumhuriyetimiz milli ve manevi değerlerimiz için Türkiye genelinde nüfusuna göre en çok şehit veren bir ilçe olarak yapılan bu çirkin saldırılar bizleri çok derinden üzüp, çok rahatsız etmiştir.  Türk Bayrağımıza, vatandaşlarımıza, araçlarımıza, resmi kurum ve kuruluşlarımıza yapılan bu hain saldırıları yapanları, arkasında duranları şiddet ve nefretle kınıyoruz. Yapılan çirkin saldırıları yapanlar bir an önce çok ağır bir şekilde cezalandırılmasını bekliyoruz. Ülkemizin etrafı ateş çemberi, içteki ve dıştaki düşmanlarımız fırsat bekliyor, onlara fırsat vermeyelim. Böyle günlerde daha çok dikkatli olmalıyız. Sabırla takip, etmeyiz.

Hiçbir suçu günahı olmayanları rahatsız etmemeliyiz. Biz bize yakışanı yapmalıyız.

Tarih boyunca mazlum milletler, Türk Milletine ve Türk Bayrağımızın gölgesine sığınanlar, canını kurtarıp, huzur bulmuşlardır, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



04.07.2024


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır