Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
12 VATAN EVLADIMIZ ŞEHİT OLDU, 2 ASKERİMİZ DE YARALI

Pençe-Kilit harekat bölgesinde terör örgütleriyle girilen çatışma sonucu 12 askerimiz şehit, 2 askerimizde yaralanmıştır. Dün, Pençe-Kilit harekat bölgesinde terör örgütleri tarafından üs bölgemize yapılan sızma girişiminin ardından çıkan çatışma sonucu 6 askerimiz şehit olmuş,  1 askerimiz de yaralanmıştı.

Irak’ın kuzeyinde teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıyla birlikte toplam şehit sayımız 12’ye yükselirken, yaralı asker sayısı da 2 oldu.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan askerler için taziyede bulunup, askerlerimize yapılan hain terör saldırısını kınadı.

Çubuk ilçesi terör mağdurlar dernek başkanı Zeki Avan yapmış olduğu yazılı açıklamada: "Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlere karışı yapılan operasyonlar sırasında Türk askerinin karşısına çıkamayan hainler askerimize tuzak kurup, kalleşçe şehit edip, yaralayıp, gazi yapmaktadırlar. Şehitlik ve gazilik Türk askeri ve milleti için bir şereftir.

ACILI YÜREKLERİMİZE YİNE ATEŞ KORU DÜŞMÜŞTÜR

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmalarda 12 vatan evladımız şehit düşmüş 2 vatan evladımızda yaralanmıştır.  İki gün içerisinde peş peşe gelen bu acı haberler bizleri çok derinden üzmüştür. Türkiye genelinde en çok şehit ve gazisi bulunan bir ilçe olarak acılı yüreklerimize yine ateş düşmüştür. Şehit askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk milletine, Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.

TERÖR SALDIRILARINI ŞİDDET VE NEFRET İLE KINIYORUZ

PKK ve uzantıları tek elden yönetilen bir terör örgütüdür. Güvenlik güçlerimizin karşısına mertçe çıkamayıp, her fırsatta kalleşçe arkadan saldırıp, şehit edip, gazi eden ve masum sivilleri acımasızca katleden, eli kanlı olan, bölücü terör örgütü PKK’yı, destekçilerini, sevenlerini, yanında duranları, iş birliği yapanları, sempati duyanları ve askerlerimize yapılan bu hain saldırıyı şiddet ve nefret ile kınıyoruz.

YAPILAN TÜM OPERASYONLARI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ

Güvenlik güçlerimiz tarafından ülkemizin içerisinde ve dışında yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Şuan operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Ayaklarına taş değmesin. Kalbimiz ve dualarımız her zaman onlarla birliktedir.

Türkiye’nin milli menfaati neyi gerektiriyorsa şuan o yapılmalıdır. Geri adım atılmamalıdır. Terör ve fitne bulunduğu yerde yok edilmelidir. Sonra daha büyük bedeller ödemek zorunda kalırız.

Kahraman vatan evlatları, vatan size minnettardır. Selam olsun evvelden gidenlere, selam olsun vatanı için can verenlere…

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



24.12.2023


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır