Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE YAPILAN BOMBALI SALDIRI GİRİŞİMİNİ ŞİDDET VE NEFRET İLE KINIYORUZ

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, Ankara’da meydana gelen terör saldırısı ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

 

Bugün sabah saatlerinde İçişleri Bakanlığının Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalı saldırı girişiminde bulunmuştur. 2 terörist etkisiz hale getirilirken 2 emniyet personelimiz ise hafif yaralanmıştır.

 

Teröristlerden biri kendini patlattı, araçtaki diğer terörist ise emniyet güçlerinin müdahalesi ile etkisiz hale getirilmiştir. Patlama sonrası çıkan çatışmada açılan ateş sonu 2 emniyet personeli hafif bir şekilde yaralanmıştır.

 

Polislerimize yapılan, bu hain terör olayını gerçekleştirenleri, destekleyenleri ve arkasında duranları şiddet ve nefret ile kınıyoruz. Yaralı polislerimize acil şifalar diliyoruz. Emniyet Teşkilatına, Ailelerine ve Türk Milletine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

Her zaman varlıkları gurur duyduğumuz Türk Polis Teşkilatının yanındayız ve yanında da olmaya da devam edeceğiz. Başarılı olmaları için dua ediyor. Kalplerimiz devamlı onların yanlarındadır.

Ülkemiz içerisinde ve dışarısında Asker, Polis ve Mit tarafından yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyoruz. Başarılar temenni ediyoruz. Allah ayaklarına taş değdirtmesin. Allah yar ve yarımcıları olsun.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



03.10.2023


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır