Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÜLKEMİZDE MEYDANA GELEN DEPREMDEN ETKİLENEN DEPREMZEDELERE, YÖNELİK YARDIM KAMPANYASINA DESTEK

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan,  ülkemizin çeşitli bölgelerinde meydana gelen depremlerde, depremzedelere yönelik yapılan yardım kampanyalarına yönelik yapılan destek hakkında yapmış olduğu açıklamada:

Ülkemizin çeşitli bölgelerinde meydana gelen büyük deprem ve etkilenen vatandaşlarımız adına büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Şu an deprem ve kış şartları nedeniyle çok zor durumda bulunan depremzedelere yönelik Çubuk Kaymakamlığı ve Afat tarafından düzenlenen yardım kampanyalarına, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği, şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve dernek üyelerimiz bağış yaparak destek vermiş bulunuyoruz. 

Derneğimiz adına 30.000 TL, bizim mesaj paylaşımlarımız nedeniyle de 100.000 TL’ye yakın bağış yapılmıştır. Yardım kampanyasına desteğimiz devam edecektir.

Ayrıca battaniye, havlu, ıslak mendil, kâğıt mendil, peçete, eldiven, maske, kışlık kazak, mont, ayakkabı, kaşkol, bere, kemer, hasta değneği, yürüteç,  baston, su, kâğıt bardak ve gıda maddelerinden oluşan yardım malzemeleri, kampanya çadırına teslim edilmiştir.

Ülkemizin ve milletimizin bu zor gününde yanında olma zamanıdır. Gün bugün ve yardım etme günüdür.   Acıları paylaşma günüdür.

Türkiye genelinde en çok şehit ve gazisi bulunan bir ilçeyiz. Acının ne demek olduğunu çok iyi bilen bizleriz. Cenabı Allah kimseye, evlat, anne, baba, kardeş ve yakınını kaybetmenin acısını yaşatmasın. Onların acılarını paylaşıyoruz, acılarını kendi acımız olarak kabul ediyoruz.  Allah büyük sabırlar versin.

Cenabı Allah ülkemize ve milletimize bir daha böyle başka acılar yaşatmasın.  Ülke olarak böyle acılı ve zor günlerde daha çok birbirimize kenetlenmeli, acılarımıza ortak olup kucaklaşıp imkânlarımızı seferber etmeliyiz.

Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diliyor, depremzedelere ve ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah yardımcıları olsun. En büyük temennimiz göçük altında kalanların bir an evvel canlı bir şekilde kurtarılmasıdır. Bunun için dua ediyoruz.

Deprem bölgesinde gece gündüz kurtarma çalışmalarına katılan tüm resmi ve gönüllü görevlilerimize de başarılar temenni ediyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



09.02.2023


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır