Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ, İSVEÇ’TE PKK TARAFINDAN YAPILAN ALÇAK EYLEMİ KINADI

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan yapmış olduğu yazılı açıklamada: İsveç’in başkenti Stockholm’de terör örgütü PKK destekçileri tarafından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan alçak eylemi şiddet ve nefret ile kınıyoruz.

Ayrıca her zaman bu tür terör eylemlerine müsaade edip, göz yuman uzun zamandan beri yataklık yapıp, her türlü maddi ve manevi destek sağlayan İsveç hükümet ve yetkililerini de ayrıca şiddet ve nefret ile kınıyoruz.

Bu hain hadise bizleri çok üzmüştür. Hedef alınan, hakaret edilen sadece Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı değil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk milleti hedef alınmış, Türk devletine ve Türk milletine yapılmıştır.

Terör ve terör örgütlerinden medet umanlar, sonunda hüsrana uğrayacaktır. Bunlara güvenmek yılanlarla aynı çuvala girmek gibidir. Eninde, sonunda bu yılanlar sizleri de sokacaktır.

Türk devletine ve Türk milletine karşı hainlik yapanlar ise kullanılma tarihi bitince çöplüğe atılacaklardır. Şu an pirim yapılıyorsa, yapmış oldukları hainlikleri nedeniyledir. Çok pişman olacaklar ama iş işten geçmiş olacaktır. Türk milleti Devletine yapılan iyiliği ve kötülüğü asla unutmaz. Unutmayacaktır. Yapılan her hainliğin hesabı sorulacaktır.

Bu milletin hayrına ve yararına hizmet yapan ve çalışanlara Allah güç ve kuvvet versin. Allah işlerini rast getirsin. Hainlik ve nankörlük yapanları da, Allah hidayet etsin. Hidayeti mümkün değil ise kahhar ismi ile kahretsin.

Böyle milli konularda her zamankinden daha fazla birbirimize kenetlenip, küçük ayrılıklarımızı bir kenara bırakıp, birlik olmalıyız, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



15.01.2023


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır