Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNDEN, SURİYE VE IRAK A YAPILAN HAVA HAREKÂTINA DESTEK

İstanbul İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen bombalı terör saldırısının ardından Türkiye, Suriye ve Kuzey Irak’a hava operasyonu başlattı. Türk savaş uçakları, YPG/PKK mevzilerine bomba yağdırdı. Milli Savunma Bakanlığı "Pençe Kılıç" adını verdiği operasyonu, “Hesap zamanı!” diye duyurdu.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan yapmış olduğu yazılı açıklamada:" İstanbul İstiklal Caddesinde 13 Kasım Pazar günü, bölücü terör örgütü, eli kanlı çocuk katilleri teröristler tarafından sivillere yönelik acımasızca saldırı düzenlemişti. Bu hain saldırıda 6 sivil vatandaşımız şehit olmuş, 81 sivil vatandaşımız da yaralanmıştır. Bu eli kanlı katillerden hesap sormak için Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyine “Pençe Kılıç” hava harekâtı düzenlenmiştir. Teröristler inlerinde vurulmuştur. Şehitlerimizin intikamı alınmıştır. İnşallah devamı da gelecektir. Bu milletin canını yakanların fazlası ile canı yanacaktır.

TÜM ASKER VE KOMUTANLARIMIZIN BAŞARILARI İÇİN DUA EDİYORUZ

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyine “Pençe Kılıç” hava harekâtı düzenlenmiştir. Bu harekâtta Türk savaş uçakları, YPG/PKK mevzilerini ateş altına almış, SİHA’ların destek verdiği Pençe Kılıç Hava Haraketı ile Suriye ve Irak’ın kuzeyindeki terör yuvaları başarılı bir şekilde vurulmuştur. Tüm Asker ve komutanlarımızı tebrik edip,  başarıları için dua ediyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun, ayaklarına taş değdirtmesin, her türlü kaza ve belalardan korusun, her zaman muzaffer kılsın. Âmin.

KALBİMİZ HER ZAMAN ŞANLI ORDUMUZUN VE MEHMETÇİĞİMİZİN YANINDADIR

Kalbimiz her zaman şanlı ordumuzun ve Mehmetçiğimizin yanındadır.  Ordumuza güvenip, onlarla gurur duyuyoruz. Ordumuz tarih boyunca destan yazıp, mazlumların yanında olmuştur. Türkiye genelinde en çok şehit ve gazisi bulunan bir ilçe olarak, hainlere karşı yapılan hava harekâtı ve yapılan operasyonlar bizleri çok sevindirmiştir. Şehitlerimizin kanları yerde kalmamıştır. Maalesef bu harekât terör hamilerini, uzantılarını, destekçilerini, sevenlerini ve onlardan medet umanları çok üzmüştür.

YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ.

Suriye’nin kuzeyindeki terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca atılan roket, Öncüpınar Sınır Kapısı’nda konuşlu Polis Özel Harekât yerleşkesine düşmüştür.  Bu hain saldırıda 1 askerimiz ile Özel harekât polislerimizin de aralarında bulunduğu 7 polis memurumuz yaralanmıştır. Yaralı asker ve polislerimize acil şifalar diliyoruz.

YAPILAN TÜM OPERASYONLARI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyine “Pençe Kılıç” ismi ile düzenlemiş olduğu hava harekâtını ve bundan sonra ülkemizin içerisinde ve dışında yapılan ve yapılacak tüm operasyon ve harekâtları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Şu an operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Türkiye’nin milli menfaati neyi gerektiriyorsa şu an yapılmalıdır. Geri adım atılmamalıdır. Terör ve Fitne bulunduğu yerde yok edilmelidir. Sonra daha büyük bedeller ödemek zorunda kalırız.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



21.11.2022


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır