Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
İSTANBUL İSTİKLAL CADDESİ NDE YAPILAN HAİN TERÖR SALDIRISINI KINIYORUZ

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan yapmış olduğu yazılı açıklamada; İstanbul İstiklal Caddesinde 13 Kasım Pazar günü akşama doğru İnsanlıktan nasibini almamış, eli kanlı çocuk katilleri teröristler tarafından acımasız bir şekilde terör saldırısı düzenlenmiştir. Bu Hain terör saldırısını üzülerek basından öğrenmiş bulunuyoruz. Yine terörden masum sivil vatandaşlarımız zarar görmüştür. Hiçbir suçu günahı olmayan 6 sivil vatandaşımız şehit olmuş, 81 sivil vatandaşımızda yaralanmıştır.

ACILI YÜREKLERİMİZE YİNE ATEŞ KORU DÜŞMÜŞTÜR

Pazar günü akşama doğru, İstanbul’da İstiklal Caddesinde masum sivillere yönelik yapılan hain saldırıda 6 sivil vatandaşımız şehit olduğunu 81 sivil vatandaşımızda yaralandığını maalesef büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Acılı yüreklerimize yine ateş koru düşmüştür. Acılı yüreklerimiz bir daha yanmıştır. Nüfusuna göre en çok şehit veren bir ilçe olarak, bu hanin saldıra da hayatlarına kaybeden ve şehitlik mertebesine ulaşan Arzu ÖZSOY ve kızı Yağmur UÇAR, Yusuf MEYDAN ve kızı Ecrin MEYDAN, Adem TOPKARA ve eşi Mukaddes Elif TOPKARA Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk milletine, başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar ve hain saldırıdan maddi ve manevi zarar gören vatandaşlarımıza esnafımıza geçmiş olsun dileklerimize belirtiyoruz.

TERÖR SALDIRILARINI ŞİDDET VE NEFRET İLE KINIYORUZ

Her fırsat kalleşçe ve kahpece arkadan saldırıp, güvenlik güçlerimizi şehit edip, gazi eden ve masum sivilleri acımasızca katleden, devletimize ve halkımıza maddi ve manevi zarar veren eli kanlı katiller olan, tüm terör örgütlerini ve bölücü terör örgütü PKK’yı, uzantılarını, destekçilerini, hoş görenleri sevenlerini ve sempati duyanları şiddet ve nefret ile kınıyoruz.

YAPILAN TÜM OPERASYONLARI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ

Güvenlik güçlerimiz tarafından ülkemizin içerisinde ve dışında yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Şuan operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Türkiye’nin milli menfaati neyi gerektiriyorsa şuan yapılmalıdır. Geri adım atılmamalıdır. Terör ve Fitne bulunduğu yerde yok edilmelidir. Sonra daha büyük bedeller ödemek zorunda kalırız.

ÜLKEMİZ TERÖRE ÇOK BÜYÜK MADDİ VE MANEVİ KAYIPLAR VERMİŞTİR.

Ülkemiz terör olaylarında çok büyük maddi ve manevi kayıplar vermiştir. Binlerce askerimizi, polisimizi, korucularımızı ve sivil halkımızı şehit eden, binlerce insanlarımızı sakat bırakan, ekonomimize çok büyük darbe vuran, binlerce ocak söndüren, eli kanlı katiller başta olmak üzere, vatan hainlerine, idam cezası getirilip uygulanmalıdır.

TERÖRE KARIŞANLARIN HER TÜRLÜ HAKKI KESİLMELİDİR

Her türlü terör olaylarına karışan ve destek verenlerin maaşları kesilmeli. Hastaneden yararlanmamalı ve almış oldukları bütün sosyal yardımlar kesilmelidir. Memuriyet ve iş hayatına son verilmelidir. Hiçbir resmi kurumlarda iş yapmalarına da imkân verilmemelidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Ay Yıldızlı Bayrağı altında yaşamak istemeyenleri, hemen istekleri yerlere gönderilmelidir. Vatandaşlıktan dahi çıkartılmalıdır.

İDAM YASASI GETİRİLMELİ VE HEMEN UYGULANMALIDIR

Derneğimizin kurulduğu 1998 yılından bugüne kadar değişik zamanlarda, vatan hainlerinin, çocuklara cinsel istismar yapan ve öldürenlerin, ormanlarımızı yakanların idam cezası ile cezalandırılmasını savunduk. Savunmaya da devam edeceğiz. Bunun başka yolu yoktur. Cezaevinde beslemek onları ödüllendirmektir. Bu acımasız hainlere daha fazla masraf yapmaya da gerek yoktur. Vatan hainlerinin cezası idamdır. Dinimizde de kısasa kısas vardır.

Dünya kamuoyuna ve içimizdeki münafıklara karşı halkoyuna gidilmelidir. Halkın iradesi ve tercihi ile İDAM cezası getirilmelidir. Böylece şehitlerimize kurşun sıkanlar, küçük masum çocuklarımıza namussuzluk yapan caniler ve ormanlarımızı yakanların bu dünyada cezası verilmiş olacaktır. Adalette tecelli etmiş olacaktır.

Bu işi sulandırmadan, NATO ne der, Avrupa ne der, ABD ne der, deyip milletimizin büyük çoğunluğun istemiş olduğu idam yasası bir an önce getirilip, hemen uygulanmalıdır.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 

 

 

 

 

 

 



21.11.2022


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır